مصطفی منتظرالمهدی گفت: یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران براساس اطلاعات ناقص و نادرست، این موضوع را مطرح کرده است.
«رحمتالله حافظی عضو شورای شهر تهران در جلسه هفته گذشته شورا اعلام کرد که در سازمان بازنشستگی شهرداری تهران برخی حسابها بدون رعایت ضوابط و مقررات افتتاح شده و طی چند روز گذشته 28 میلیارد تومان از این حساب برداشت شده و به حسابهای سازمان شهرداری واریز نشده است».
وی اظهار کرد: متاسفانه عده ای برای معامله با گروه های جدید مدیریت شهری اطلاعات غلط به اعضای شورا می دهند و قصد دارند عملکرد مدیریت شهری تهران را زیرسئوال ببرند.
وی با تأکید بر اینکه افتتاح حساب براساس آیین نامه های مالی و قانون انجام می شود گفت: واریز و برداشت وجه از حساب های بانکی امر طبیعی است و این گونه نیست که پول در حساب مانده و خارج نشود.
منتظرالمهدی افزود: سالانه مبلغی حدود 500 میلیارد تومان بابت هزینه بیمه، حقوق و موارد دیگر دراین سازمان صرف می شود.
مدیرعامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران بر پیگیری قضایی این موضوع و همچنین برخورد با منتشر کنندگان اطلاعات غلط تأکید کرد.
در همان جلسه ناصر امانی معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهردار تهران در پاسخ به این تذکر اظهار کرد: افتتاح حساب توسط سازمان بازنشستگی شهرداری تهران حدود 10 سال قبل انجام شده و اساسا افتتاح حساب توسط سازمانهای شهرداری هیچگاه منوط به اخذ مجوز از شورای شهر تهران نبوده است.
47238