این رقابت سالانه که «جام جهانی سوشی ژاپن» نام دارد در حاشیۀ نمایشگاه غذاهای دریایی توکیو برگزار شد.
ابتکار در تهیه سوشی ها، اصالت و منحصربفرد بودن ظرف تهیه شده که معمولا حاوی ۲۰ تا ۴۰ قطعه سوشی است و در نهایت، فن تهیه سوشیها از مهمترین معیارهای داوری در این مسابقه محسوب می شود.
تهیه این غذا آسان نیست. قطعات تهیه شده از برنج، باید دقیقا به یک اندازه باشند و موفقیت در قالب بندی قطعات، نیاز به تمرین و کسب مهارت زیادی دارد. در پایان این مسابقه ولادیمیر پاک، آشپز روس که رستورانی را در نروژ اداره می کند توانست پس از دو روز رقابت، برندۀ جایزۀ اول شود.
Video/Audio Link
61261