مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گفت: 60 نفر از مربیان و قصه گویان آزاد، پدربزرگ ها و مادربزرگ ها از دوشنبه به مدت سه روز به روایت قصه های خود می پردازند

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ، فرزاد رحیمی با بیان اینکه این جشنواره در دو مرحله تا کنون اجرا شده است افزود: مرحله ی کتابخانه ای و استانی این جشنواره تا کنون اجرا شده و بعد از این مرحله از میان 160 قصه گو 9 قصه گو به عنوان قصه گوی برتر به مرحله ی کشوری بیستمین جشنواره بین المللی معرفی خواهند شد که قصه های این برگزیدگان جهت داوری در مرحله ی کشوری به صورت تصویری به دبیر خانه تهران ارسال خواهد شد.
مدیر کل کانون استقبال پدر بزرگها و مادر بزرگها از این جشنواره را یکی دیگر از جذابیتهای آن عنوان کرد و افزود از میان 40 پدر بزرگ و مادر بزرگ شرکت کننده در مرحله ی کتابخانه ای جشنواره 5 پدر بزرگ و مادر بزرگ به مرحله ی استانی راه یافته که مورد داوری قرار گرفته و از میان آنان یک نفر به عنوان برگزیده به تهران معرفی خواهد شد.
مدیر کل کانون افزود: این جشنواره در پنج حوزه ی استان شهرکرد، گندمان، سورشجان،باباحیدر و شلمزار برگزار خواهد شد که اعضای استان به صورت حوزه ای قصه گویی کرده و داوری خواهند شد و در نهایت اختتامیه این جشنواره در 23 شهریور ماه در حوزه شلمزار با حضور اعضا و مسوولان برگزار خواهد شد.
در این جشنواره فرخنده شهریاری، فریبا ریاحی و ملوک مهدیان به عنوان داوران مرحله ی استانی داوری این مسابقات را برعهده دارند.
بر این اساس محورهای بخش قصه‌گویی، «قصه‌گویی آزاد» با درون مایه آموزشی، تربیتی (ویژه قصه‌گویان ایرانی و خارجی)، «رضوی» (ویژه قصه‌گویان ایرانی) و «ادبیات عامه و فولکلور - شاهنامه و...» (ویژه قصه‌گویان ایرانی)است.
انتخاب قصه مناسب، پرداخت قصه، بهره مندی از فنون قصه گویی، به کارگیری لحن و کلام قصه‌گویی برندگان پس از انتخاب در منطقه و استان به مسابقه‌ی اصلی راه خواهند یافت و می‌توانند در بخش‌های ملی، بین‌المللی، رضوی، نوجوانان، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و فراگیر به رقابت بپردازند.

بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش مقاله‌نویسی نیز از علاقه‌مندان دعوت کرده است تا به پژوهش در موضوع‌های «استفاده از زبان وجودی در قصه‌گویی»، «قصه‌گویی و رشد مهارتهای اجتماعی در کودکان و نوجوانان»، «قصه‌گویی و تربیت دینی در کودکان و نوجوانان»، «کارکردهای روانشناختی قصه‌گویی در دنیای کودکان»، «قصه‌گویی دردنیای دیجیتال» و «چگونگی بازنویسی داستانهای دینی برای قصه‌گویی» بپردازند.
تمامی علاقه‌مندان اعم از نویسندگان، پژوهش‌گران، مربیان، معلمان، اساتید، دانشجویان، اولیای تربیتی و... می‌توانند در این بخش شرکت کنند.

 

46

منبع: khabaronline