آیت الله سید یوسف طباطبایینژاد ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته اصفهان، پیرامون موانع روشن بینی عقل، اظهار کرد: یکی از چیزهایی که باعث انحراف انسان خواهد شد رفیق و هم نشین ناردست است که رفیق بد جلوی بصیرت و فهم انسان را می گیرد.
وی با بیان اینکه افراد را می توان از دوستان و رفیقان او شناخت، افزود: در روایت آمده یکی از حقوقی که فرزندان به گردن پدر دارند انتخاب مادر خوب برای فرزندان است و پدران حق فرزندان آینده خود را باید رعایت کنند.
طباطبایی نژاد اضافه کرد: امیرالمومنین می فرماید بپرهیزید از رفیق فاسق. بسیاری از انسان های فاسقی که دستور از غرب می گیرند و در خیابانی در تهران روسری را از سر خود بر می دارند، دستور دارند و با قصد کمرنگ کردن حجاب در میان مردم مومن این اعمال را انجام می دهند. زمانی که انسان در انجام گناه بی باک شد دیگر با آن گناه مانوس خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: امام صادق (ع) می فرمایند" اولین خصلت برای دوست و همنشین این است که نمازهایش را به وقت بخواند و به آن اعتنا کند. اگر عروس و دامادی انتخاب می کند که نماز برای آنان اهمیت ندارد میکروب آنان به شما هم سرایت خواهد کرد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: دومین خصلت دوست خوب از نگاه امام صادق (ع) این است که در سختی و راحتی به دوستانش کمک کند.
طباطبایی نژاد اظهار کرد: خداوند در روز قیامت می فرماید تمام افراد با دوستانی که انتخاب کرده اند، با هم دعوا می کنند به جز متقیان برای اینکه افراد از دوستانشان می پرسند که چرا ما را گمراه کردی؟
وی افزود: در روایت آمده است اگر مردم می دانستند که حرفشان هم مانند عملشان است بسیاری از کارها اصلاح می شد و اصلا مردم حرف نمی زدند.
27215