منطقه کهگیلویه و بویراحمد عزیز فیلی در جمع خبرنگاران افزود: با هدف تسریع در روند اجرایی عملیات جستوجوی لاشه هواپیمای سقوط کرده تهران ـ یاسوج مثلثی را مشخص کردهایم.
وی بیان کرد: این مثلث با پیشبینی سقوط هوایپما در یکی از ضلعها برنامهریزی شد. هنوز محل دقیق سقوط هواپیمای تهران به یاسوج مشخص نیست.
همچنین کانال هوانوردی کننیوز، با انتشار عکسی مدعی شد خلبان تا ساعت ۱۲:۱۵ امروز حداقل در تلگرام آنلاین بوده است.
تصویری عجيب از صفحه تلگرام كاپيتان حجت الله فولاد، خلبان اول هواپيماي سانحه ديده كه نشان ميدهد شماره كاربری او در ساعت ١٢:۱۵ بعد از ظهر امروز فعال بوده است.
همچنین در توضیحی دراین باره آمده است: يكي از نزديكان كاپيتان فولاد در خصوص آنلاين بودن ايشان در تلگرام در ساعات پس از سانحه گفت: امروز ايشان گوشي خود را در منزل جا گذاشته است و بهمين دليل آخرين بازيد وي پس از زمان وقوع سانحه است.
۴۷۴۷