به گزارش خبرانلاین، این دو نماینده در حالی از تدوین چنین طرحی خبر میدهند که طی دو هفته گذشته طی سوالی از وزیر اقتصاد به بررسی چگونگی سهام شرکت مخابرات پرداخته و در پایان هم از توضیحات وزیر قانع شدند. البته نادران گفت که سوالش را از دیگر وزرای مرتبط با این موضوع پیگیری خواهد کرد.
با این وجود او هفته گذشته از تدوین طرحی برای لغو قرداد واگذاری شرکت مخابرات و بازنگری در ان و برگزاری رقابت دیگری خبر داد. خبری که به تدوین نهایی این طرح تا پیش از اغاز تعطیلات مجلس منجر نشد.
اما احمد توکلی که او را در تدوین این طرح همراهی کرده است، با بیان اینکه واگذاری شرکت بسیار سود آور مخابرات کاملا غیر قانونی و با شرایط عدم رقابتی شدن بوده است، به خانه ملت گفت: وقتی قرار است چنین شرکت دولتی عریض و طویل و سودآوری واگذار شود بایستی به صورت دقیق شرایط رقابتی و مزایده برای آن رعایت شود. این درحالی است که در مورد مخابرات چنین مسئله ای رخ نداده است.
اهم سخنان وی را در ادامه میخوانید:
- به توصیه یک نهاد امنیتی یک کنسرسیوم خصوصی از مزایده کنار گذاشته شد و یک شرکت به صورت انحصاری در این واگذاری شرکت و عمده سهام مخابرات را در اختیار گرفته است.
- قواعد قیمت گذاری برای چنین شرکت بزرگی نیز در بورس رعایت نشده است. وقتی با یک شرکت به صورت انحصاری در بورس وارد می شوند قیمت واقعی آن پیدا نمی شود و این نوع واگذاری کاملا غیر قانونی است.
- شورای رقابت بدون این که مراحل قانونی کار را بگذراند اقدام به صدور مجوز نموده است. وقتی به شورای رقابت در خصوص انحصاری شدن شرایط این مناقصه تذکر دادیم گفتند که اشکالی بر آن وارد نیست در حالیکه اشکال دارد و غیرقانونی است.
- شرکت مخابرات تا به حال با ودایع مردم چرخیده است. میزان ودایع مردم 5700 میلیارد تومان بوده در حالی که آورده سرمایه خود شرکت مخابرات زیر 1 میلیارد تومان می باشد. حدود 100 نفر از نمایندگان مجلس حرف های ما را قانع کننده می دانند . از این رو ما به شدت و سرعت از طرق قانونی موضوعات مختلف پیرامون این واگذاری را دنبال می کنیم.
- اگر لازم باشد طرحی را در مجلس برای لغو قرار داد فوق تنظیم و به صورتی که در مجلس هفتم قرار داد ترکسل را مورد بررسی و با رای نمایندگان لغور کردیم با قرارداد و واگذاری فعلی مخابرات برخورد خواهیم کرد.