رقابت‌های والیبال امیدهای دسته اول پسران کشور در مشهد برگزار شد که تیم آذربایجان‌غربی که با نفرات تیم دوم خود در این رقابت‌ها شرکت کرده بود، با اقتدار به مقام قهرمانی دست یافت.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، در رقابت‌های والیبال امیدهای دسته اول پسران کشور در مشهد صبح امروز به پایان رسید.

در دیدار فینال این مسابقات، تیم آذربایجان‌غربی در حالیکه با تیم دوم خود در رقابت‌ها شرکت کرده بود، موفق شد تیم گلستان را با تمام ستاره‌هایش ۳ بر ۲ شکست دهد و بر سکوی قهرمانی بایستد.

در این دیدار نفس‌گیر، درحالیکه تیم گلستان ست‌های اول و دوم را با امتیازات ۲۵-۲۲ و ۲۵-۱۵ به سود خود به پایان برد ولی در ادامه، آذربایجان‌غربی با امتیازات مشابه ۲۵-۲۲ در ست‌های سوم و چهارم و با نتیجه ۱۲-۱۵ در ست پنجم پیروز و در نهایت کاپ قهرمانی این مسابقات را بالای سر ببرد.

گفتنی است، هدایت تیم آذربایجان‌غربی برعهده رضا زرندی مربی جوان میاندوآبی و هدایت تیم گلستان را آقچه‌لی برعهده داشت.

در دیدار رده بندی نیز تیم مازندران موفق شد گیلان را شکست دهد تا این دو تیم نیز به ترتیب در جایگاه های سوم و چهارم قرار بگیرند ضمن اینکه تیم خراسان رضوی در پایان به عنوان تیم اخلاق معرفی شد.

 

 

 

46

منبع: خبرآنلاین