نخست وزیر و وزیر خارجه قطر تأکید کرد که دولت قطر مخالف هرگونه اقدام نظامی در منطقه است زیرا منطقه تحمل اینگونه اقدامات را ندارد.

به گزارش فارس، «شیخ حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در گفت و گو با شبکه الجزیره عربی در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات مایکل مولن در مورد آماده بودن طرحهای جنگی علیه ایران و نیز عدم بعید دانستن جنگ توسط بشار اسد رئیس جمهور سوریه تأکید کرد که دولت قطر مخالف هرگونه اقدام نظامی در منطقه است زیرا منطقه تحمل اینگونه اقدامات را ندارد.

وی افزود: ایران همسایه ماست و ما همواره برای حل موضوع هسته‌ای ایران از راههای دیپلماتیک و مذاکره تلاش کرده‌ایم.

شیخ حمد گفت: احتمالات جنگ طبعاً وجود دارد اما متاسفانه این احتمالات توسط افکار افرادی مثل باراک و دیگر مقامات اسرائیلی تغذیه می‌شود که همواره به دلایل خاص خودشان به دنبال تشدید آن هستند اما از نظر ما این افکار نه به نفع منطقه و نه به نفع متحدین ما در منطقه نیست.

منبع: فارس