به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج، حجتالاسلام سید نورالله جنتیپور اظهار داشت: ۲۶۵ بقعه متبرکه در این استان وجود دارد که از این تعداد تنها ۶۰ مورد درآمد داشته که برخی نیز درآمد ناچیز ۴۰۰ هزارتومانی در سال دارند.
وی با اشاره به اینکه بقعه بی بی حکیمه در سال درآمد ۵۰۰ میلیون تومانی دارد، عنوان کرد: سایر بقاع درامد دارد بیش از ۱۵۰ میلیون تومان در سال درآمد ندارند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه درآمد هر بقعه هزینه خودش میشود، ادامه داد: در بقاع هیچ وقت کار عمرانی تعطیل نشده است.
جنتیپور با اشاره به اینکه برخی فکر میکند این درآمدها را به میل خود هزینه میکنیم، تصریح کرد: شائبهها در زمینه وجوهات دریافتی چه از قبل موقوفات و یا بقاع متبرکه بی اساس و کذب است.
وی با اشاره به اینکه سالانه به طور میانگین دو سرقت از امامزادهها در سطح استان داریم، بیان کرد: به دلیل وجود این امامزادهها در بیابان این سرقتها طبیعی است.
جنتیپور با تاکید بر اینکه متولیان امر به جد پیگیر شناسایی و دستگیری سارقان بقعه امامزاده علی هستند، گفت: این امامزاده را اداره میراث فرهنگی حتی اجازه زدن میخ به دیوار را به اوقاف و امور خیریه نمیداد.
وی بیان کرد: فعالیت عمرانی در ۲۴ بقعه استان از جمله امامزادگان فرج الله، قاسم، حسن، شاه غالب، بی بی خاتونین، شاه حمزه، امامزاده علی، یحیی، نورالدین، آقا میر و میرسالار در دست اجرا است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون تومان برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی از اعتبارات متمرکز سازمان هزینه میکنیم بدون اینکه ریالی از استان دریافت کنیم.
46