احمدی نژاددرفاصله کمتراز 48ساعت اززمانی که تهدیدکرده بود پرونده مفاسداقتصادی دولتهای قبل راافشا می کندحرف خودراپس گرفت.

به گزارش فارس وی گفت: من ترجیح می‌دهم پرونده این دولت‌ها و پرونده وزیران و مدیران کلی که مردم همواره از آنها گله‌مند بودند را بازخوانی نکنم‌.

احمدی نژادبا بیان اینکه در سال 73 و 74 حاکمانی که مردم را به زیر عوارض سنگین شهرداری کشیده بودند خود کنار کشیدند افزود: در آن زمان که عوارض سنگین شهرداری مردم را به زیر کشیده بود آنها به فکر منافع شخصی و جمع‌آوری سرمایه برای خود بودند.

وی افزود: در آن زمان مردم نمی‌توانستند به آن مدیران و وزیران چیزی بگویند و اعتراضی کنند ولی در این دولت مردم این توان را دارند که به وزیران و مدیران کل اظهار اعتراض کنند.

رئیس جمهور کشورمان ادامه داد: فضای سال 84 و جریانات سال 84 هنوز تمام نشده و بعد از انتخابات آن مدیران کل می‌خواستند دولت نهم را به زیر بکشند و حتی کار به جایی کشید که به کشورهای حاشیه خلیج فارس اعلام دارند که پول نفت را بگیرند و با گران کردن نفت فشارهایی به ایران بیاورند ولی من به همراه شما و امام زمان (عج) در برابر این فشارها ماندم و نگذاشتم عزت کشور به زیر بیاید.

وی اظهار داشت: من در مقابل تهدیدات نظامی و دشمنان ایستادم و حال ایران در اوج قدرت است و هیچ کس حق توهین به کشور ایران را ندارد.

رئیس جمهور کشورمان افزود: در طول این 4 سال با همت مردم‌ و با پشتیبانی امام عصر و رهبری توانستیم این کشور را به عزت و عظمت بکشیم. در صورتی که دولت‌های قبل تنها با ندانم‌کاری‌های خود عزت کشور را به زیر کشیدند.

وی با بیان اینکه دولت‌های قبل مشکلات کشور را درست نشناخته بودند بیان داشت: با روی کار آمدن این دولت تازه دولت‌های قبل فهمیدند که مشکلاتی هم در کشور وجود دارد و باید این مشکلات را مقامات دولتی حل کنند.
رئیس جمهور کشورمان افزود: در طول تاریخ زمانی وجود ندارد که مانند این 4 سال 320 هزار تهمت و افترا علیه یک خادم ملت بزند و این تهمت‌ها سازمان‌دهی شده بود و خود شاهد به زیر کشیدن عزت و عظمت ایران در طی این 2 _ 3 ماه هستیم.

‌احمدی‌نژاد‌ افزود: خدا می‌داند که چه توهین‌ها و افتراهایی به ما زدند ولی من با شیرینی خدمت به مردم آنها را پاسخ دادم ولی باید در برابر خیانت به مردم بایستم زیرا که من خود را مدیون و نوکر ملت می‌دانم.

رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه در دنیای امروز ایران از ابرقدرت‌ها‌‌ست و هیچگونه آسیبی به آن نمی‌رسد، هشدار داد: ولی در همین حال ملت‌هایی با برنامه‌ریزی و طراحی نقشه‌هایی درصدد آسیب‌ رساندن به ایران هستند ولی شما ملت می‌توانید این برنامه‌ریزی را با حضور اکثریتی خود پاسخ دهید و مانعی باشید برای این ملت‌ها.

وی افزود: آنها نگران شدند و ملت ایران را طوری به پیش گرفتند که می‌خواهند دوباره عظمت ایران را بشکنند و حلقه‌ای برای خود و اطرافیان‌، دوستان و‌ آشنایان تشکیل دهند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه به تمام کاندیداها پیشنهاد می‌کنم که اموال خود را در اختیار مردم قرار دهند، افزود: از شما کاندیداها می‌خواهم که برای اینکه مردم در انتخابات شرکت کنند اموال خود را در اختیار مردم قرار دهید و هیچ چیز را پنهان نکنید و در صورتی که اموالی از شما پنهان ماند در اختیار کشور قرار ‌گیرد و در اختیار دولت و برای مردم هزینه ‌شود.

احمدی‌نژاد با اشاره به قطعنامه‌های صادر شده تصریح کرد: آنها با صادر کردن قطعنامه تهدیدها و حتی تحریم قانع نشدند و دو پرونده پروتکل الحاقی و ترتیبات اجرایی را به پیش گرفتند و توسط این‌ها می‌خواستند ایران را به زیر کشیده و عظمت ایران را بشکنند در حالی که مردم ایران با اجتماع خود و پیوستن پیمان‌های همیشگی مانع از این اقدام می‌شوند.

وی با اشاره به افراد صادرکننده قطعنامه اظهار داشت: آن احمق‌ها ملت ایران را نمی‌شناختند و به این خاطر قطعنامه صادر می‌کردند و مال بد بیخ ریش صاحبش است.

رئیس جمهور کشورمان افزود: بدترین تحریم‌ها را علیه ایران در پیش گرفتند ولی مردم ایران ایستادند.

وی با بیان اینکه آنها حتی بانک‌های ما را بستند اظهار داشت: بانک‌های ما را بستند و تحریم‌ها را سخت‌تر کردند تا اقتصاد ما را خفه کنند ولی به لطف خدا و ایستادگی شما ملت عزیز ایران اقتصاد ایران درحال شکوفایی است و اقتصاد آنها در حال شکست است و نیز اقتصاد ایران الگویی برای جهان است.

وی افزود: الان نیز ما 7 هزار سانتریفیوژ داریم و این 7 هزار در حال چرخش است در حالی که در دولت‌های قبل مدیران کل و مقامات کشور برای نصب حتی چند سانتریفیوژ خواهش و التماس می‌کردند و حاضر بودند ده‌ها سال مذاکره کنند.

احمدی‌نژاد خاطر نشان کرد: دست امام زمان امروز یار کشور و یار رهبر وتک تک ماست.

وی خاطر نشان کرد: کسانی که ما را بدون سیاست خارجی می‌دیدند و می‌گفتند ایران سیاست خارجی ندارد چطور توانستیم به انرژی هسته‌ای برسیم و جلوی تحریم‌ها بایستیم و فشارها را تحمل کنیم تا امروز ایران به عظمت برسد.

رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد: امروز هیچ قدرتی نمی‌تواند ملت ایران را تهدید کند و به فضل الهی ما در صدر کشورهای با عظمت هستیم.

منبع: فارس