عضو کمیته اجرایی پنجمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی با بیان اینکه خوردن ته‌دیگ‌های سوخته و افزایش مصرف کربوهیدارت‌ها نظیر برنج به‌ویژه در مناطق شمالی کشور افزایش بروز سرطان مری و معده را سبب شده است، گفت: همچنین نوشیدن چای داغ و سوختگی مری بروز سرطان مری را موجب می‌شود. ب

 

به گزارش دبیرخانه پنجمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی، دکتر آرمین استفاده از فست‌فودها و نمک به مقادیر فراوان را از دیگر علل بروز سرطان مری و معده برشمرد و افزود: افزایش سن امید به زندگی، تغییر وضعیت زندگی و تغذیه، افزایش استعمال دخانیات و شرایط محیطی میزان بروز سرطان را در کشور افزایش داده است.

وی استعمال دخانیات را دشمن درجه یک سلامتی و علت اصلی ایجاد انواع سرطان‌ها عنوان کرد و افزود: به علت شیوع فراوان سرطان معده در ژاپن غربالگری این سرطان  از سنین کم و مراحل ابتدایی انجام می‌شود.

آرمین مراجعه برای انجام تست‌ها و آزمایش‌های غربالگری را از دهه 5 به بعد توصیه کرد و یادآورشد: اگر تشخیص و درمان به موقع و زود هنگام انجام شود 5 سال پس از درمان و تحمل عوارض آن فرد طول عمر طبیعی دارد.

عضو کمیته اجرایی پنجمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی از روش‌های آندوسکوپی و اندوسونو به عنوان روش‌های تشخیصی با هدف تشخیص و درمان زودهنگام و اثربخش نام‌برد و یادآورشد: سرطان معده در مردان شایع‌تر است.

گفتنی است، پنجمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی 19 تا 21 آبان 89 با موضوع سرطان‌های شایع در ایران با حضور اساتید برجسته و مجرب در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود که شرکت برای عموم آزاد است.

منبع: خبرآنلاین