چهارتن از روسای سابق دانشگاه علوم پزشکی ایران که به دستور وزیر بهداشت هفته گذشته ادغام شد، در نامه ای به محمود احمدی نژاد، از این اقدام حمایت کردند.
امضا کنندگان نامه با اشاره به تصمیم معاون رئیس جمهور و وزارت بهداشت در تجمیع امکانات و نیروی انسانی دانشگاه های ایران و تهران، این اقدام را "حرکت ارزشمند" خواندند و پیش بینی کردند "این کار موجب هموار نمودن مسیرها برای رسیدن به اهداف بلند چشم انداز 20 ساله شود."
به نوشته علی ابطحی، جمال الدین سجادی، مهدی فتحی و عباس حسنی، روسای سابق دانشگاه علوم پزشکی ایران، این اقدام "شجاعانه"، "باعث تحقق نقشه جامع علمی کشور در سایه همت بلند دانشمندان و اعضای خدوم هیات علمی و هم افزایی این توان بالا" خواهد شد.
پیش از این نامه نیز برخی از اعضای هیات علمی این دانشگاه، با فرستادن نامه هایی به وزارت بهداشت، رئیس جمهور و مجلس، به ادغام محل کار خود اعتراض کرده بودند. آنها می گویند این عمل، ادغام نیست بلکه با تصمیم یک شبه تعدادی از مدیران رده بالای وزارتخانه، دانشگاه به نحو غیر قابل قبولی، منحل شده.
هچنین اخباری از استعفای برخی چهره های علمی این دانشگاه در اعتراض به انحلال دانشگاه ایران منتشر شده و فعالان دانشجویی این دانشگاه نیز با فرستادن نامه ای به رئیس جمهور، از احمدی نژاد خواسته اند در مقابل این تصمیم گیری، بایستد.
گفته می شود وضعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران که هفته گذشته در دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی ادغام شد، باعث موضعگیری علنی مجلس و تذکر 18 نماینده تهران به مرضیه دستجردی، وزیر بهداشت و مهلت یک هفته ای مجلس برای بازگرداندن وضعیت به حالت پیش از انحلال شد.
با این حال، آخرین اخبار از مجلس حکایت از موضعگیری مجدد برخی از نمایندگان دارد. آنها می گویند هنوز انحلال دانشگاه ایران را غیر قانونی می دانند و معتقدند باید دانشگاه ایران به استان البرز منتقل شود.