هزاران تن از ساکنان شهر یاماگاتا واقع در شمال ژاپن، روز یکشنبه با خوردن غذای سنتی ایمونی به استقبال فصل پائیز رفتند.

برگزار کنندگان این مراسم با تدارک دیگی به قطر ۶.۵ متر، هزار و ۴۰۰ کیلوگرم گوشت و ۴ تن کلم را برای تهیه ۳۵ هزار کاسه ایمونی مصرف کردند. با وجود استفاده از بیل‌های مخصوص برای هم زدن این غذای سنتی، توزیع آن به کمک ادوات کاملا هیدرولیک انجام شد. ایمونی در فرهنگ ژاپنی سمبل طعم پائیز به شمار می‌رود.

61263

برچسب‌ها