هزاران تن از ساکنان شهر یاماگاتا واقع در شمال ژاپن، روز یکشنبه با خوردن غذای سنتی ایمونی به استقبال فصل پائیز رفتند.

برگزار کنندگان این مراسم با تدارک دیگی به قطر ۶.۵ متر، هزار و ۴۰۰ کیلوگرم گوشت و ۴ تن کلم را برای تهیه ۳۵ هزار کاسه ایمونی مصرف کردند. با وجود استفاده از بیل‌های مخصوص برای هم زدن این غذای سنتی، توزیع آن به کمک ادوات کاملا هیدرولیک انجام شد. ایمونی در فرهنگ ژاپنی سمبل طعم پائیز به شمار می‌رود.

61263

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1300100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
    6 0
    با لباس سفید , کلاه و دستکش اقدام به آشپزی میکنند .