به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، دکتر کورش حیدری در گفت و گوی بخش خبری صداوسیمای مرکز صداوسیمای استان در تشریح فعالیتهای آزمایشگاه های معین کرونا در استان اظهار داشت: تا پیش از راه اندازی آزمایشگاه کرونا در استان در نیمه های اسفندماه ۹۸، نمونه های گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا به آزمایشگاه انیسیتوپاستور تهران ارسال و بعضا نتایج آزمایشات ۵ الی یک هفته بعد به مراکز درمانی اعلام می شد.
وی تصریح کرد: امروز مفتخر هستیم که با برخورداری از تیم مجرب و متخصص و فضای مناسب و مدرن ترین تجهیزات با انجام به موقع و تسریع در روند پاسخ دهی به نمونه های واصله به تشخیص و تصمیم صحیح پزشکان کمک می نمائیم.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون یک آزمایشگاه تشخیص کرونا در استان فعال می باشد که پیش از نمونه گیری سرپایی از بیماران مشکوک به کرونا در مراکز منتخب شبانه روزی و ۱۶ ساعت،ه روزانه ۳۰ تا ۴۰ نمونه را بررسی و هم اکنون با نمونه گیری سرپایی در مراکز منتخب تعداد آزمایشات بطور چشم گیری افزایش یافته و با تلاش پرسنل و کارشناسان خدوم آزمایشگاه در کمترین زمان ممکن و حداکثر تا ۱۲ ساعت با دقت و کیفیت بالا اعلام می گردد.
حیدری با اشاره به ۳۰ فروردین و گرامیداشت روز علوم آزمایشگاه ، از تلاش های بی وقفه تمامی فعالین این عرصه، مدافعین گمنام حوزه سلامت بویژه در روزهای سخت شیوع کرونا تقدیر نمود.
46