به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ میرشمس الدین حسینی، مدیر امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر گفت: انجام آزمایش ملکولی کرونا ویروس، از هفته گذشته در آزمایشگاه مرجع دانشگاه راه اندازی شده است و نمونه بیماران مشکوک به کرونا که در بیمارستانها بستری اند، برای تشخیص قطعی به این آزمایشگاه ارسال میشود.
مدیر امور آزمایشگاهها در خصوص ابهاماتی که اخیراً در بین مردم در خصوص آزمایش کرونا و هزینههای آن ایجاد شده اینگونه توضیح داد: در مرحله اول، در صورت وجود علائم بالینی-مانند تب، سرفه، تنگی نفس، گلودرد- در فرد مراجعه کننده به مراکز درمانی، بر اساس تشخیص پزشک، ارزیابی آزمایشگاهی اولیه بیمار مشکوک به کرونا در کنار سایر تست های پاراکلینیکی -مانند عکس ریه- توسط پزشک درخواست میشود.
وی بیان کرد: در آزمایشات اولیه که روی خون بیمار است، فاکتورهای عمومی نشان دهنده عفونت ویروسی بررسی میشود که در تمام آزمایشگاههای تشخیص پزشکی نیز قابل انجام است، اما فقط یک نشانه غیرتخصصی محسوب می شود و پزشک را به سمت شک به ابتلای بیمار به کرونا سوق میدهد.
به گفته این مقام مسئول، در مرحله بعد در صورت تشدید علائم و بستری شدن بیمار در بیمارستان برای تشخیص قطعی ابتلا به کرونا ویروس، درخواست آزمایش ملکولی کرونا توسط پزشک متخصص مرجع علمی این بیماری داده میشود.
وی ادامه داد که بر اساس این درخواست و پس از تکمیل اطلاعات در فرم و سامانه الکترونیکی طراحی شده، نمونه از حلق و بینی بیمار گرفته و تحت شرایط ایمن به آزمایشگاه مرجع دانشگاه ارسال می شود.
حسینی گفت: انجام این آمایش، زمان بر بوده و با تجهیزات تخصصی و با رعایت ایمنی زیستی، توسط پرسنل آزمایشگاه مرجع انجام و ظرف مدت 24 تا 48ساعت نتایج وجود یا عدم وجود ژن ویروس کرونا در نمونه بیماران ارائه میشود.
48
نظر شما