ایسنا نوشت:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سئوالی در ارتباط با قرارداد یک میلیاردی یکی از بازیگران سینما و دخالت معاونت سینمایی در ارتباط با لغو این قرارداد ،‌گفت: «باید از افراط و تفریط در این زمینه اجتناب کرد و همیشه اعتدال مناسب‌تر است و بهتر جواب می‌دهد.»

سیدمحمد حسینی عصر روز یکشنبه 11 اردیبهشت‌ماه در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان این مطلب، افزود: «باید اقداماتی که انجام می‌شود متناسب با هم باشد. بالاخره یک فیلم سینمایی، سریال یا کار هنری که انجام می‌شود، باید دید چقدر درآمد و منفعت دارد که بین عوامل آن توزیع شود.»

وی افزود: «با حرف و حدیث‌هایی که در جامعه است و این‌که همه چیز شفاف است و دقت وجود دارد، گاهی اوقات برخی از کارهایی که انجام می‌شود مقبول هنرمندان و مردم نیست و به ضرر خود آنها می‌شود. شاید در یک مورد به نفع یک نفر تمام شود، ولی در کل باعث جنجال و مشکل می‌شود و باید توازن و تعادل در کارها باشد.»

وزیر ارشاد ادامه داد: «دوستان ما نیز بر همین اساس وارد شده‌اند و می‌خواستند مانع از این بشوند که به هنرمندان لطمه وارد شود و در واقع در دفاع از صیانت، حرمت و جایگاه هنرمندان این کار را انجام دادند.»

حسینی در پاسخ به این سئوال که «یعنی شما معتقدید این قراردادهای کلان باعث ضربه خوردن خود هنرمندان می‌شود»، گفت: «باید یک حساب و کتاب در کارها باشد. گاهی به خاطر رقابت‌های نادرستی که بین افراد است، قیمت‌هایی اعلام می‌شود، ولی ما معتقدیم باید رقم‌ها و قیمت‌ها معقول و منطقی باشد و از این جهت دوستان ما وارد شدند.»

وزیر ارشاد ادامه داد: «من فکر می‌کنم که باید با همفکری و هم‌اندیشی خود هنرمندان این بحث دنبال شود. در برنامه «هفت» نیز این موضوع مطرح شد و دوستان در آن برنامه اذعان داشتند که باید یک تناسبی وجود داشته باشد و تفاوت فاحش و بی‌اندازه چندان مناسب نیست.

حسینی همچنین شایعات مبنی بر تغییر مسافر آستانه مدیر مرکز هنرهای نمایشی را تائید نکرد.

5858

منبع: ایسنا