منیژه حکمت در گفتوگو با خبرآنلاین، درباره لغو قرارداد میلیاردی یک بازیگر اظهار داشت: «دولت اجازه ورود به امور بخش خصوصی را ندارد. اگر مشکلات اینچنینی به وجود آید باید صنوف به صورت مستقل تصمیم بگیرند. چنین موضوعی کاملاً در انحصار تصمیمگیریهای صنوف است.»
او ادامه داد: «بهتر است مدیران دولتی سینما در مورد مشکلات عدیدهای که سینمای ایران با آن دست به گریبان است تصمیم بگیرند.»
این تهیهکننده و کارگردان با اشاره به نمونههای ورود مدیریت دولتی به حوزههای مختلف گفت: «در این دو سه سال دیدهایم که هر جا دولت دخالت کرده شرایط نابههنجاری به وجود آمده است. شکلگیری تشکل واحد تهیهکنندگان با نظارت دولت و همچنین شکلدهی خانه کارآفرینان همگی نمونههایی از این دخالتها است که در عمل بلوغ اهالی سینمای ایران را نادیده میگیرد.»
او در مورد منطقی بودن مبلغ قرارداد یک میلیارد برای یک بازیگر گفت: «اگر سینمای ما صنعتی بود و بحث عرضه و تقاضا در آن وجود داشت شاید عقد چنین قراردادهایی توجیهی داشت، اما سینمای ما صنعت نیست. به دلیل حضور پررنگ نهادهای دولتی تعریف درستی از فضای موجود در سینما نداریم.»
حکمت اظهار داشت: «تعداد سالنهای سینما، نقش سینما در سبد خانواده و مسائلی از این دست، میتواند نشان دهد چقدر میتوان به سینمای ایران به شکل یک صنعت نگاه کرد.»
این تهیهکننده گفت: «در وضعیتی که سینمای ایران با مشکلات عدیدهای روبروست چنین اتفاقهایی و عقد قراردادهای اینچنینی چندان به سود سینمای ایران نیست و باید صنوف سینمایی از جمله شورای عالی تهیهکنندگان، بازیگران و مسئولان خانه سینما با تشکیل جلساتی به این مسئله رسیدگی کنند.»
57243
نظر شما