به گزارش خبرآنلاین،مسعودیفر درباره روشهای پیشگیری از مبتلا شدن به وبا بیان میکند: «برای پیشگیری مصرف آب سالم برای خوردن، شستوشوی میوه و سبزیجات و ضد عفونی میوه و سبزیجات خیلی مهم است، چیزیکه اهمیت دارد دفع صحیح فاضلاب است، چراکه در برخی مناطق ممکن است مدفوع بهصورت غیربهداشتی دفع شود، و این مسئله برای انتشار بیماری خطرناک است، چیزیکه اهمیت دارد رعایت بهداشت دستها است. از همه خواهش میکنیم قبل از تهیه و خوردن مواد غذایی شستوشوی دست با آب و صابون حداقل به مدت بیست ثانیه را رعایت کنند.»
جزئیات بیشتر این گفتوگو را اینجا بخوانید.
4747