به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی استان که با حضور نمایندگان ارگانهای موثر در امر سوادآموزی در محل سالن جلسات شهید مردانی استانداری چهارمحالوبختیاری برگزار شد، گفت: بنای نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی (ره) در دیماه سال 1358 از جمله اقدامات قابل تقدیر و شایسته آموزشوپرورش است.
شهرام خواجوی چالشتری با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند " آموزشوپرورش در دوره قبل از انقلاب تقلیدی و برگرفته از آموزههای غربی بود" افزود: هرچند مجموعه تعلیم و تربیت پس از انقلاب اسلامی خدمات گستردهای در حوزههای آموزشی، تربیتی و سوادآموزی ارائه داده اما قانع کننده نیست و ما نیاز به آسیبشناسی و تحول در این حوزه داریم.
خواجوی در ادامه تصریح کرد: کسی که خودش طعم سوادآموزی و افزایش آگاهی را بچشد، زمینه را برای زمینه را برای علمآموزی فرزندانش هم محیا میکند و مشوق پیشرفت خانواده در این امر میگردد که این خودش باعث بالا رفتن نشاط و شادابی اجتماعی خواهد شد.
وی در ادامه عنوان کرد: امروز در جامعه نیاز داریم که سوادآموزی از آموزش خواندن و نوشتن به سمت آموزش و کسب مهارتهای اجتماعی و ارتباطی پیش رود.
خواجوی تقویت و استمرار ارزیابی و نظارت در حوزه سوادآموزی را از ضرورتهای روز نهضت سوادآموزی برشمرد و افزود: از دیگر ضرورت های این حوزه آشنایی آموزشیاران نهضت سوادآموزی با روشهای نوین آموزشی و تربیتی است که باید از طریق دوره های ضمن خدمت و کارگاه های آموزشی انجام شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ادامه داد: آموزشیاران نهضت سوادآموزی میبایست پس از فراگیری روشهای نوین تربیتی این روشها را به سوادآموزان نیز منتقل کنند چرا که پدران و مادران آگاهتر با فرزندان خود راحتتر و موثرتر ارتباط برقرار میکنند و باعث کاهش ایجاد آسیبهای اجتماعی خواهد شد.
وی در پایان گفت: مشکلات اقتصادی باعث کاهش رغبت افراد به سوادآموزی میگردد که دستگاههای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) باید با حمایتهای مالی این دغدغه را برطرف و افراد را در امر سوادآموزی حمایت کنند.
46