مدیرکل بهزیستی استان کرمان، گفت: بهزیستی در خصوص اشتغالزایی معلولان با مشکل مواجه است و در رابط با استخدام دولتی، دستگاه‌های دولتی باید سهمیه سه درصد را برای اشتغال معلولین رعایت کنند و دستگاه‌های دولتی باید این تعلق خاطر را در نظر بگیرند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علیرضا وحیدزاده با تشریح نحوه آموزش‌ها و استعدادیابی معلولان گفت: هدف مرکز رعد، ارتقاء قابلیت‌ها و توانایی‌های افراد دارای معلولیت است.
او بیان کرد: ۱۵ مرکز برای ارتقاء سطح استقلال معلولان وجود دارد اما سیستم اجتماعی و خانواده نیز باید آمادگی پذیرش آنها را داشته باشد.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان کرمان، بهزیستی در خصوص اشتغالزایی معلولان با مشکل مواجه است و در رابط با استخدام دولتی، دستگاه‌های دولتی باید سهمیه سه درصد را برای اشتغال معلولین رعایت کنند و دستگاه‌های دولتی باید این تعلق خاطر را در نظر بگیرند.
او می‌افزاید: باید تلاش لازم برای تعامل با شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی استان برای اشتغال معلولین انجام شود.
وحیدزاده بیان کرد: پردیس اشتغال و کارآفرینی معلولین در حال راه‌اندازی است تا در این مرکز با مشارکت مؤسسات، استانداردسازی و برندسازی محصولات تولیدی معلولین برای عرضه به بازار ارائه شود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان می‌افزاید: در هر استانی، ستادی تحت عنوان مناسب‌سازی محیط برای معلولین با ریاست استاندار وجود دارد و طبق قانون شهرداری نباید پایان کار به ساختمان‌هایی که در آن مناسب‌سازی برای معلولان نشده‌، بدهد و حتی به مجتمع‌های رفاهی بین راهی که احداث می‌شود اگر برای معلولین مناسب‌سازی نشود پایان‌کار داده نمی‌شود.
او عنوان می‌کند: بم، جیرفت، ماهان، رفسنجان و سیرجان شهرهای پایلوت مناسب‌سازی هستند.
وحیدزاده در ادامه می‌گوید: به جامعه هدف بهزیستی کمک هزینه مسکن داده می‌شود اما ساخت مسکن جزء وظایف بهزیستی نیست. تاکنون ۷۶۰۰ نفر از معلولین استان کرمان در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند.

46