به گزارش خبرآنلاين، فاضل موسوي دبير اين کميسيون که از جمله نمايندگان شاکي از دولت هم بود، در گفتوگوبا خبرآنلاين، گزارش ارائه شده را برآمده از «مصلحت سنجي» کميسيون اصل نو و هيات رئيسه مجلس خواند. او در آغاز جلسه علني امروز هم در تذکري خطاب به لاريجاني گفت: پنجم اسفندماه سال گذشته درخواستي را به شما دادم که طي آن 12 نفر از نمايندگان درخواست رسيدگي به تخلفات رئيسجمهور را مطرح کرده بودند. 210 روز از زمان ارائه آن گذشت، در حاليکه به صراحت قانون، کميسيون اصل نود و هيات رئيسه فقط 10 روز فرصت تشخيص محرز بودن تخلفات را داشتند.
وي با بيان اينکه هنوز هيچ اقدام قابل تامل و درستي از سوي هيات رئيسه مشاهده نميشود، ادامه داد: هفته گذشته گزارش کميسيون اصل نود قرائت شد که اي کاش نميشد! چراکه دو تخلف مشخص بود. اولا اينکه آنچه بين نمايندگان توزيع شد با آنچه در صحن علني قرائت شد، متفاوت بود و ثانيا، بايد براي هر چهار تخلف محرز شده، رايگيري ميشد.
دبير کميسيون اصل نود با بيان اينکه «متاسفم که به مر قانون متناسب با سوگندي که خورديم عمل نکرديم»، افزود: اين در شان نظام جمهوري اسلامي و مجلس که در راس اين نظام است، نيست.
به گفته وي بيرون از مجلس ميگويند که مجلس ميخواسته اين گزارش را سمبل کند!
رئيس مجلس در پاسخ به اين تذکر گفت: اينکه ارائه گزارش کميسيون اصل نود نبايد اينقدر طولاني ميشد، حرف درستي است. اما همه مي دانند که در موارد ديگر هم گزارشاتي در مجلس خوانده شد و راي گيري هم شده است. پس اينگونه نيست که مجلس با سهل انگاري از کنار موارد گذشته باشد.عبور سهلانگارانه از شکایت نمایندگان از رئیسجمهور در مرام مجلس نیست.
لاريجاني با بيان اينکه به باهنر در به هيات رئيسه هم گفته است که بايد به اين مساله رسيدگي شود، خاطرنشان کرد: قرار بود در جلسهاي با آقاي نکونام صحبت شود و ببينيم که چطور بايد به اين مساله رسيدگي شود. انشالله امروز پيگيري ميکنيم.
/2929