مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: در کرمانشاه سه مرکز سرپناه فعالیت دارند که شامل ۲ مرکز برای آقایان و یک مرکز برای بانوان است. 

بهزاد شهبازی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، در خصوص مراکز سرپناه‌های شبانه و گذری اظهار کرد: سرپناه‌های شبانه بهزیستی با گرمخانه‌های شهرداری و ارگان‌های دیگر متفاوت است و قسمتی از برنامه‌های کاری سرپناه‌های شبانه پیشگیری از اچ.آی‌.وی است.

وی افزود: ساعت شروع فعالیت سرپناه‌ها از ساعت ۶ الی هفت غروب است و تا هفت الی هشت صبح ادامه دارد و با توجه به شب های سرد ساعت‌های پذیرش افراد افزایش می‌یابد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: سرپناه‌ها برای افراد بی‌خانمان و افرادی که به اعتیادهای تزریقاتی مبتلا هستند، در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: خدمات سرپناه‌ها ۲ وعده غذا (شام و صبحانه) است خدمات بهداشتی دیگری ارائه می‌شود از جمله اینکه سرنگ و سرسرنگ در اختیار بیماران قرار می‌دهند.

شهبازی اذعان کرد: در حال حاضر سه مرکز در کرمانشاه در حال فعالیت هستند که به شکل های سرپناه شبانه و گذری صبح تا ظهر فعالیت دارند و گذری صبح تا ظهر نیز با همان خدمات سرپناه شبانه فعالیت دارند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: در کرمانشاه سه مرکز فعالیت دارند که ۲ مرکز برای مردان و یک مرکز برای بانوان است.

وی ادامه داد: در کنگاور یک سرپناه و در اسلام‌آباد غرب نیز یک سرپناه دیگر در حال فعالیت و خدمات رسانی است.

وی گفت: افرادی که نیاز به درمان ترک اعتیاد داشته باشند به مراکز درمانی ارجاع می‌دهیم و افرادی که به خدمات پزشکی احتیاج داشته باشند را با برگه ارجاع به بیمارستان ها و یا مددکاران مرکز بهزیستی معرفی می‌کنیم.

این مقام مسئول ادامه داد: خدمات اولیه مانند پانسمان و استفاده از داروهای معمولی در خود مرکز ارائه می‌شود.

وی بیان کرد: ظرفیت سرپناه‌ها معمولا بین ۳۰ تا ۳۵ نفر است که در برخی از شب‌های سرد زمستانی با همکاری افراد به ۵۰ نفر هم می‌رسد و در رده گذراری صبح تا ظهر هم تا ۱۵۰ نفر ظرفیت افراد امکان پذیر است.

وی بیان کرد: در مراکز سرپناه تست اچ.ای.وی گرفته می‌شود و خدماتی مانند استحمام، آموزش و بیمار یابی اچ.آی.وی صورت می‌گیرد.

شهبازی ادامه داد: اگر بیماران مبتلا به اچ.آی.وی شده باشند معرفی به مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری علوم پزشکی می‌شوند.

46

منبع: خبرآنلاین