به گزارش خبرآنلاین، اینها سوالاتی بود که در حین بررسی طرح یکفوریتی برقراری فوقالعاده جذب کارکنان غیر هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی، در صحن علنی مجلس مطرح شد. طرحی که سبب میشد متناسب با قانون مدیریت خدمات کشوری، حقوق این کارکنان همچون حقوق اعضای هیات علمی دانشگاهها افزایش یابد.
اگرچه برای عمل به قانون مدیریت خدمات کشوری، این طرح ارائه شده بود اما نمایندگان زیادی همچون غلامرضا مصباحیمقدم و رضا عبدالهی، آن را تبعیض آمیز خواندهو با تاکید بر بار مالی زیادی که به دولت تحمیل می کند، معتقد بودند که چنین مصوبهای بر خلاف عدالت است و دیگر دستگاهها از جمله وزارت آموزش و پروش نیز آن را طلب خواهند کرد.
رئیس مجلس در پاسخ به این اخطارها گفت: وزارت بهداشت اعلام کرده که بار مالی اجرای این طرح را در سال جاری پرداخت میکند و سال بعد هم در بودجه بار مالی آن لحاظ میشود لذا بنده این اخطار را وارد نمیدانم.
ام نمایندگان معترض میگفتند که وزارت بهداشت فقط برای یک ماه توان پرداخت این حقوق را دارد نه بیشتر و نباید نه برای کارکنان این وزارتخانه و نه برای دیگر کارکنان دولت، ایجاد توقع کرد. رئیس کمیسیون برنامهو بودجه که میگفت این هزینه معادل 30 درصد بودجه عمرانی کشور است، افزود: بهتر است یک باره همه بودجه را برای پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دولت اختصاص داده و فعالیتهای عمرانی را در کشور تعطیل کنیم!
اما جواد زمانی سخنگوی کمیسیون اجتماعی معتقد بود که چنین نیست و بیعدالتی آن چیزی است که در حال حاضر رخ می دهد و پرسنل وزارت بهداشت کمتر از دیگر کارکنان حقوق میگیرند.
او با اشاره به چهره بشاش وزیر بهداشت در جلسه علنی امروز اعلام کرد که دولت موافق این طرح است. اما پس از آنکه مرادی مدیرعامل سازمان هدفمند کردن یارانهها به دلیل ایجاد تشنج از مجلس اخراج شد، دیگر نمایندگان دولت نیز جلسه را ترک کردند. البته دقایقی بعد خانم وزیر بازگشت و معاون پارلمانیاش را برای دفاع از این طرح پشت تریبون فرستاد.
علی رغم استقبال زیاد دولت از این طرح، نمایندگان به آن رای ندادند! به این ترتیب کارکنان وزارت بهداشت منتظر اضافه حقوق نباید باشند.
/2945