مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از توزیع چهار هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گوشت گوسفندی بین مددجویان کرمانشاهی خبر داد. 

رضا طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه، اظهارکرد: در راستای ترویج سنت‌های حسنه و همچنین تأمین مواد پروتئینی خانواده‌های تحت حمایت این نهاد بالغ بر چهارهزار و ۵۰۰ کیلوگرم در قالب سه هزار بسته‌ی یک و نیم کیلوگرمی گوشت گوسفندی توسط مرکز نیکوکاری سمت خدا و مؤسسه حضرت خدیجه (س) تهیه شده و مقرر شد که امروز توسط مددکاران این نهاد تحویل خانواده‌های نیازمند شود.

 وی در ادامه افزود: ارزش ریالی این مراحم بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال بوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه تصریح کرد: ظرفیت بالای مراکز نیکوکاری در برقراری ارتباط با خیرین عزیز قابل تحسین و فرصتی ویژه برای کمک رسانی به اقشار ضعیف جامعه به خصوص ایتام و سالمندان است که امروز با پیگیری کارشناسان این نهاد ایجاد شده و تلاش می کنیم که این امر خداپسندانه با کیفیت هر چه بهتر در جامعه انجام شود.

منبع: خبرآنلاین