اوگفت:«درهمایش تقدیر ازتولیدکنندگان نمونه صنعت ساختمان که توسط اداره کل استاندارد استان تهران برگزارشد، عدم حضور تعدادی از سخنرانان ، جابه جایی برنامه ها و تعداد بالای تندیس گیرندگان از نقاط ضعف این همایش بود.» پورفلاح اضافه کرد:«تفکرارج گذاری به زحمت کشان عرصه ساخت و ساز اقدام ارزنده ای است؛ اما اگر ارزیابی ها بر مبنای اطلاعات درست وتوسط تیم کارشناسی کارآمد وآگاه صورت نگیرد، نتیجه کارمی تواند نوعی دلگیری و بی انگیزگی و سرانجام، بازخورد آن معکوس باشد.»
این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران افزود:«برگزاری همایش و سمینار باید ازحالتBUSINESS صرف خارج شود و در کنارایجاد شغل وکسب درآمد به اهداف والاتری بیاندیشد. این همایش ها باید توسط مرجعی از کارشناسان به دقت بررسی و سپس مجوز برگزاری ارائه شود و حتی بر روند برگزاری نیز تا پایان نظارت صورت گیرد.»
پورفلاح ادامه داد:«ما سعی کردیم در کمیسیون برند سازمان توسعه تجارت نظم و نسقی به برگزاری همایش ها بدهیم که امیدوارم به زودی نهایی شده و ضمانت اجرایی پیدا کند. تعیین شاخص ها و انتخاب واحد ها و اهدا القابی چون نمونه، اولین و بهترین باید درکمیته علمی یا کارگروه ارزیابی بی طرف و آگاه مورد مطالعه قرار گیرد و از اهدای لوح ها تندیس های کوپنی و فله ای جلوگیری شود.»
او اضافه کرد:«درانتخاب سخنرانان ازصاحبنظران مرتبط با موضوع همایش دعوت و ازسخنرانی های فرمایشی جلوگیری شود. همچنین با هماهنگی های اولیه و پس از اطمینان از حضور سخنران منتخب نام آنها در برنامه درج شود.»
پوفلاح گفت:« بعضا دیده می شود نام افرادی در آگهی ها و برنامه ها چاپ یا نوشته می شود که صرفا جهت جذب و جلب مخاطبان بیشتر یا خوش آمد افراد دعوت شده است اما این افراد منتخب با عدم حضور خود روند همایش را دستخوش نابسامانی کرده و به حاضران گردهمایی توهین می کند.»
3939