اگر دیابت دارید، نگران خوردن زیاد این میوه‌ها باشید.

پونه شیرازی: برای افراد مبتلا به دیابت، انتخاب میوه‌هایی که قند طبیعی کمی دارند و شاخص گلیسمی (GI) پایینی دارند، بسیار اهمیت دارد. خوشبختانه در فصل بهار، چند نوع میوه وجود دارد که دیابتی‌ها می‌توانند با خیال راحت و در حد تعادل  مصرف کنند.

مصرف میوه‌های پرقند مثل موز رسیده، انگور، هندوانه، خربزه، انبه، یا میوه‌های خشک‌شده مثل کشمش، خرما و انجیر خشک، که شاخص گلیسمی بالایی دارند، می‌تواند بسرعت قندخون را  بالا ‌ببرد که برای دیابتی‌ها گاها می‌تواند خطرناک باشد. 

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در این باره با تاکید بر اینکه همه افراد و از جمله دیابتی‌ها با رعایت‌هایی باید روزانه بین سه تا پنج واحد از میوه‌ها مصرف کنند، می‌گوید:‌ میوه‌هایی که دارای فیبر پایین و قند بالا هستند شاخص گلیسمی بالایی دارند و افراد دیابتی باید این میوه‌هارا با احتیاط و به میزان کمتری مصرف کنند.

وی می‌افراید: انگور، انجیر، خربزه ، هندوانه و موز از میوه های شش ماهه اول سال است که افراد دیابتی در مصرف آنها باید احتیاط بیشتری داشته باشند.

منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها