گروه نظارت و فرهنگ‌سازی برق چهارمحال و بختیاری در راستای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های برق، شبانه از مراکز تجاری پرمصرف بازدید و راهکارهای کاهش مصرف برق را ارائه کردند.

 حسن بیژنی مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان گفت :گروه نظارت و فرهنگسازی مدیریت مصرف برق با حضور در مراکز تجاری پرمصرف مانند پاساژها ، مراکز خرید تره بار، لباس فروشی‌ها و .... با هدف کاهش و تعدیل روشنایی ، ضمن بررسی وضعیت روشنایی وسرمایشی مراکز فوق راهکارها و راهنمایی‌ لازم را جهت مدیریت و کاهش مصرف برق به صاحبان وفروشندگان، ارائه می کنند.
 
 بیژنی افزود: با توجه به شرایط کنونی تولید ومصرف برق  ،تعدیل روشنایی مجموعه های تجاری ادارات و غیره بسیار حائز اهمیت است و از تمامی صنوفی که با کاهش مصرف برق و خاموش کردن لامپ‌های اضافی مارا در تامین برقی پایدار همراهی می‌نمایند، قدردانی می‌کنیم.
 
به گفته وی :استفاده از لامپ‌های کم مصرف ال ای دی، تنظیم دمای سیستم سرمایشی روی عدد ۲۵ و بالاتر، هوشمندسازی سیستم برق پاساژها  وبه کارگیری پنل‌های خورشیدی در مراکز مستعد، تعدیل وکاهش روشنایی از جمله راهکارهای مدیریت مصرف برق در حوزه تجاری می‌باشد.

منبع: خبرآنلاین