برخورد شدید یک دستگاه خودرو سواری به درخت حاشیه بزرگراه صیاد شیرازی منجر به وارد آمدن خسارت زیاد به این وسیله نقلیه شد.

شهروندانی که صبح امروز در این بزرگراه شاهد وقوع این حادثه بودند بلافاصله آن را به سامانه 125 اطلاع رسانی کردند و در پی آن آتش‌نشانان ایستگاه ‌29 بی‌درنگ روانه محل حادثه شدند.
احمد زاهدی فرمانده ایستگاه 29 آتش‌نشانی که در محل حادثه حضور داشت گفت: خودروسواری در مسیر شمال به جنوب بزرگراه صیاد شیرازی حرکت می کرد که ناگهان در نزدیکی پل خواجه عبداله انصاری از مسیر خود منحرف شد و پس از برخورد با گاردریل وسط به حاشیه بزرگراه ادامه مسیر داد و به شدت با یک اصله درخت تصادف کرد.
وی افزود: شدت تصادم به حدی بود که درخت شکست و باعث ایجاد خسارت فراوان در خودرو شد.
زاهدی با اشاره به مصدومیت جزیی راننده از قسمت دست، تصریح کرد: آتش‌نشانان بی‌درنگ با اجرای عملیات ایمن‌سازی از بروز حادثه و خطر احتمالی جلوگیری کردند و امدادگران اورژانس نیز به مداوای راننده پرداختند.
علت وقوع این حادثه رانندگی از سوی کارشناسان راهنمایی و رانندگی تحت بررسی است.

عکسها: پایگاه خبری 125

45282

منبع: خبرآنلاین