عوامل سریال «حیرانی» که مهمان خبرآنلاین بودند به برخی ازسوالات کاربران سایت پاسخ دادند.

به گزارش خبرآنلاین،در این نشست، کیوان علیمحمدی و امید بنکدار کارگردانان این سریال به پرسش ها پاسخ گفتند. 
دیگر از دیدن فیلم‌های تلخ و سیاه در تلویزیون خسته شدیم. ظاهرا«حیرانی»هم همین منوال را در پیش گرفته است.
امید بنکدار: برخی گله کرده‌اند که سریال چرا تا این حد تلخ و سیاه است. دوستان باید صبوری کنند و به دنبال تغییر و تحولات شخصیت‌ها باشند. در ادامه شاهد خواهند بود که سریال به لحظات آرامش و حتی طنز نیز نزدیک خواهد شد.
چرا در اتاق سی سی یو این همه آدم رفت وآمد می‌کنند و این اتاق هیچ شباهتی به سی سی یو ندارد.
کیوان علیمحمدی: ما در ایران فیلم می‌سازیم و امکانات سینما و تلویزیون برای تولید یک فیلم یا سریال بسیار کم است. در ایران بیمارستان‌هایی وجود دارد که با پروژه‌های سینمایی کار می‌کنند، اما ساختن یک بیمارستان کامل در بضاعت هیچ پروژه‌ای نیست. ‌ای کاش بیمارستانی مخصوص فیلمبرداری ساخته شود که همه استاندارد‌ها را تحت کنترل داشته باشیم. گروه طراح صحنه تلاششان را کردند که همه المان‌های بیمارستان و اتاق سی‌سی‌یو در کار لحاظ شود. ما در مرکز بیماری‌های خاص فیلمبرداری داشتیم و مجبور بودیم اتاق شیمی‌درمانی را به سی سی یو تبدیل کنیم. بعد کلی تجهیزات به این اتاق اضافه کردیم که شبیه سی‌سی‌یو شود. حقیقتا اجاره کردن تجهیزات پزشکی که می‌تواند جان یک بیمار را نجات دهد بسیار کار سختی است.
چرا بیمارستان اینقدر شلوغ است و چرا اکثر کسانی که در بیمارستان هستند چادر به سر دارند .شما آدم های چادری را مریض نشان داده‌اید.
بنکدار: ما در بیمارستانی تصویربرداری می‌کردیم که طبیعتا همراهان بیماران آنجا حضور داشتند. برای شلوغ نشان دادن بیمارستان قطعا نمی‌توانستیم از آن‌ها به عنوان هنرور استفاده کنیم. چون لباس‌های اکثر آن‌ها مناسب پخش در تلویزیون نبود، از آن‌ها خواستیم با خودشان چادر مشکی بیاورند که از نظر تلویزیون قابل پخش هم هست و البته پوشش ملی و پسندیده کشور است. ضمن اینکه این امکان را به ما می‌داد از یک هنرور به دلیل این پوشش چندین بار استفاده کنیم. پوشش چادر علاوه بر اینکه حرمت دارد حسن دیگری هم برای ما داشت و این بود که به تصویر سیاه و سفید ما کمک می‌کرد. استفاده از پوشش چادر سوتفاهم‌هایی ایجاد کرده که امیدوارم این توضیحات قانع کننده باشد.
علیمحمدی: کسانی احساس می‌کنند در این مجموعه به چادر مشکی توهین شده است. باید بگویم آن‌هایی که در سریال چادر مشکی سر کرده‌اند دست گل دستشان است و می‌بینید که عیادت‌کننده هستند و به هیچ وجه آدم‌های مریض نیستند. در مقابل، آن آدم‌هایی که در فیلم مشکل دارند مثل عاطفه یا عطیه و یا خانم سرهنگ همگی از مشکلی در زندگیشان رنج می‌برند و اتفاقا آن‌ها چادر سر نمی‌کنند. بنابراین استفاده از پوش چادر به این معنی نیست که آدم‌های چادری مریض هستند.
مشروح نشست خبرآنلاین با عوامل سریال حیرانی به زودی منتشر می‌شود.

5858
منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها