دادستان کرمان از توقیف ۷۲ خودرو متخلف و هنجارشکن طی یک شب در کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان در جمع خبرنگاران در جریان بازدید از خودروهای متخلف توقیفی اظهار کرد: مردم به‌طور مکرر از دستگاه قضایی و نیروی انتطامی درخواست دارند تا برخورد با خودروهای هنجارشکنی صورت گیرد که با ایجاد صدای ناهنجار و اخلال در نظم عمومی جامعه موجب سلب آسایش می‌شوند.  

وی با بیان اینکه طرح ارتقاء انضباط ترافیکی و برخورد با خودروهای هنجارشکن و بر هم زننده نظم عمومی با همکاری دستگاه قضایی در حال برگزاری‌ است، افزود : برخی از این خودروها با انجام حرکات نامتعارف و نمایشی موجب بروز تصادفات می‌شوند.

بخشی گفت : در اینگونه موارد خودرو هم توقیف و هم مشمول پرداخت جریمه خواهد شد.

 وی بیان کرد : در مواردی که راننده حالت عادی نداشته باشد، پرونده قضایی در دادسرا تشکیل می‌شود و پس از رسیدگی به پرونده حکم شلاق نیز در نظر گرفته می‌شود.

در ادامه رئیس‌پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان نیز اعلام‌کرد : با توجه به داده‌هایی که در پلیس راهور داشتیم و تجزیه و تحلیلی که از تصادفات دریافت کردیم برخی از رانندگان خودروهای متخلف با انجام حرکات غیر متعارف و انجام اقدامات هنجارشکن موجب به خطر انداختن جان خود و سایر کاربران ترافیکی و عابران پیاده می شوند.

 علی رضایی افزود : یکی از اهداف پلیس راهنمایی و رانندگی، ارتقاء و ایجاد انضباط ترافیکی در سطح معابر و شهرها می باشد؛ در برخی معابر با رفتارهای غیر ترافیکی آسایش را از مردم سلب می‌کنند.