سرپرست مدیریت امور اراضی استان کرمانشاه گفت:از ابتدای سال تاکنون ۱۰ حکم قلع و قمع قطعی به مساحت حدود ۳.۲ هکتار اجرا شده و همچنین ۳۱ مورد اجرای دستور موقت قضایی (تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها) ضمن اخطار در سطح ۱۱.۷ هکتار قلع و قمع و اعاده به وضع صورت پذیرفته  است.

شهرام آشتاب در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه با اشاره به رشد چشمگیر صدور اسناد رسمی اراضی کشاورزی در استان اظهار کرد: تاکنون بیش از ۷۸ درصد از اراضی کشاورزی استان با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک و سازمان جهادکشاورزی در سامانه «سحاک» ثبت و موفق به دریافت سند مالکیت تک‌برگ شده‌اند.

وی افزود:  پس از ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول در تیرماه ۱۴۰۳ روند صدور اسناد با هماهنگی بیشتر و دقت فنی بالاتر و پس از رفع تداخلات اراضی کشاورزی و اراضی ملی و تثبیت پلاک های ثبتی سرعت قابل توجهی یافته است.

 سرپرست مدیریت امور اراضی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه کارگروه‌های ویژه‌ای با همکاری اداره ثبت اسناد و سازمان جهاد کشاورزی برای رفع اختلافات مالکیتی و تسریع صدور اسناد تشکیل شده است، تصریح کرد : تا کنون بیش از ۵۰ هزار برگ سند در سطحی حدود ۶۴۰ هزار هکتار برای بهره برداران کشاورزی سند صادرو ۱۵ درصد این اسناد در سه ما هه اول سال‌جاری  صادر شده است.  

آشتاب گفت: واگذاری اراضی ملی به کشاورزان، نخبگان و تعاونی‌ها و هلدینگ های سرمایه گذاری در استان انجام شده و در سال گذشته حدود ۲۰۰۰ هکتار از اراضی ملی در مناطق مرزی استان به منظور طرح‌های کشاورزی واگذار  و در سه ماهه نخست امسال نیز  برنامه مطالعاتی واگذاری اراضی بالغ بر ۱۰۰۰هکتار برای طرح‌های کشاورزی و غیرکشاورزی از جمله  باغداری، دام و طیور، نیروگاه های خورشیدی، گردشگری و صنعت اختصاص یافته است.

وی افزود: در تیرماه ۱۴۰۴ کمیسیون‌های تغییر کاربری استان ۱۰ مجوز احداث گلخانه و ۵ مجوز دامداری صنعتی صادر کرده‌اند که مراحل اجرایی آن در حال انجام است.

 سرپرست مدیریت امور اراضی استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجازدر استان، اظهار کرد:از ابتدای سال تاکنون ۱۰ حکم قلع و قمع قطعی به مساحت حدود ۳.۲ هکتار اجرا شده و همچنین ۳۱ مورد اجرای دستور موقت قضایی (تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها) ضمن اخطار در سطح ۱۱.۷ هکتار قلع و قمع و اعاده به وضع صورت پذیرفته  است.

سرپرست مدیریت امور اراضی استان در پایان با دعوت از کشاورزان به استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود تأکید کرد: ثبت و صدور اسناد اراضی کشاورزی با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود و کشاورزان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق اداره ثبت و جهاد کشاورزی پیگیری کنند.