به گزارش خبرانلاین از مهر ، محققان خاطرنشان کردند که علاوه بر این واقعیت که غذاهای فوق فرآوری شده اغلب سرشار از نمک، شکر و چربی هستند، افرادی که مقدار زیادی از این غذاها را مصرف میکنند، کمتر غذاهای سالمتر و ضد سرطان مصرف میکنند.
به گزارش مدیسن نت، تیمی به رهبری «یونگژونگ وو»، از بیمارستان سرطان چونگکینگ چین خاطرنشان کرد: «مصرف کم غذاهای کم فرآوری شده مانند میوهها، سبزیجات، ماهی و غلات کامل با افزایش خطر سرطان ریه مرتبط است.»
غذاهای فوق فرآوری شده عمدتاً از مواد استخراج شده از غذاهای کامل، مانند چربیهای اشباع، نشاسته و قندهای افزودنی، تولید میشوند. آنها همچنین حاوی طیف گستردهای از افزودنیها هستند تا آنها را خوشمزهتر، جذابتر و ماندگارتر کنند، از جمله رنگها، امولسیفایرها، طعمدهندهها و تثبیتکنندهها.
به عنوان مثال میتوان به کالاهای پخته شده بستهبندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده مصرف یا آماده گرم کردن و برشهای سرد اغذیه فروشی اشاره کرد.
مصرف غذاهای فوق فرآوری شده در حال حاضر با ۳۲ مشکل سلامت، از جمله بیماریهای قلبی، چاقی، دیابت، برخی از انواع سرطان و افسردگی مرتبط دانسته شده است.
233233