ستاره بلژیکی و مصدوم ناپولی در پستی اینستاگرامی از درگذشت پدر خود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ صبح روز پس از شکست ۱-۲ ناپولی مقابل میلان در ورزشگاه سن‌سیرو در رقابت‌های سری آ ایتالیا، لوکاکو در صحفات رسمی‌اش در شبکه‌های اجتماعی خبر درگذشت پدرش ۵۸ سالگی را اعلام کرد.

او در پستی در اینستاگرامش نوشت: «ممنون که هرچه می‌دانم به من آموختی. تا ابد قدردان و سپاسگزار تو هستم. زندگی هرگز مثل قبل نخواهد بود. طوری از من محافظت کردی و راهنمایی‌ام کردی که هیچکس دیگری نمی‌توانست. من دیگر همان آدم نخواهم بود. درد و اشک‌هایم سیل‌آسا جاری‌ هستند. اما خدا به من قدرت خواهد داد که دوباره خودم را جمع کنم. ممنون برای همه‌ چیز.»

روژه لوکاکو، چون پسرش، در پست مهاجم نوک بازی می‌کرد و برای تیم‌های مختلفی در بلژیک از جمله کی وی مشلن و اوستنده به میدان رفت. او همچنین پیراهن تیم ملی زئیر (که امروز با نام جمهوری دموکراتیک کنگو شناخته می‌شود) را بر تن کرد.

منبع: بدون منبع