مصرف سنجد می‌تواند از رشد توده‌های سرطانی جلوگیری کند.

به گزارش خبرآنلاین از مهر، سنجد یکی از میوه‌های مغذی و ارزشمند است که سرشار از ویتامین‌هایی همچون C، A و K، به‌همراه مواد معدنی مهمی نظیر آهن، کلسیم و فسفر است و وجود فیبر و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی در این میوه، آن را به یک داروی طبیعی و پرخاصیت تبدیل کرده است و سنجد با داشتن قدرت آنتی‌اکسیدانی بالا، بدن را در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند و در نتیجه می‌توانند نقش مؤثری در پیشگیری از تشکیل توده‌های سرطانی در بخش‌های مختلف بدن ایفا کنند.

۲۳۳۲۳۳