به گزارش خبرآنلاین از مهر، تخم کدو یا همان دانههای کدو تنبل، از جمله مغذیترین خوراکیهایی هستند که در طب سنتی و تحقیقات نوین تغذیه جایگاه ویژهای دارند. این دانههای کوچک سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و آنتیاکسیدانهایی هستند که مصرف منظم آنها میتواند طیف وسیعی از بیماریها را کنترل کرده و سلامت عمومی بدن را ارتقا دهد.
ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در کنار فیبر و آنتیاکسیدانهای طبیعی موجود در تخم کدو، این ماده غذایی را به یک مکمل طبیعی برای سلامت قلب و عروق تبدیل کرده است. مصرف روزانه این دانهها باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن شده و در نتیجه احتمال ابتلاء به فشار خون بالا، گرفتگی رگها و سکته قلبی را به طور قابل توجهی کاهش میدهد.
۲۳۳۲۳۳