در پی حمله دشمن آمریکایی-صهیونی، شاهد ویرانی گسترده در تالار اشرف، تیموری و چهلستون هستیم که بسیاری به واقع غیرقابل جبران است، امروز دنیا از دریچه دوربین خبرنگاران خارجی، وحشیگری دشمنان ایران را در تخریب گسترده بناهای تاریخی نصف جهان مشاهده کرد. 

خبرآنلاین اصفهان- لیلا جرکانی: در پی حملات گسترده دشمن آمریکایی-صهیونی به اصفهان در روزهای گذشته، شاهد ویرانی گسترده در آثار تاریخی اصفهان مانند تالار اشرف، تیموری و چهلستون بودیم، حملاتی که بدون توجه به قوانین بین المللی در حفظ آثار تاریخی و با وجود نصب نشان سپر آبی (که طبق کنوانسیونهای بین المللی نشانه حریم حفاظت از آثار تاریخی در زمان جنگ می باشد) به محدوده آثار تاریخی اصفهان انجام شده است.

برخی از آسیبهای وارده به تالار تیموری، چهلستون و اشرف به واقع غیرقابل جبران است. 

البته با توجه به زبونی دشمنی که با زیرپاگذاشتن تمام قوانین بین المللی به کشتار کاملا عامدانه ۱۶۸ کودک بیگناه می پردازد، بدیهی است برای آثار تاریخی ارزشی قائل نباشد تا خواری خود را از جلوه بی فرهنگی و فقدان ذره ای تاریخ و تمدن در چشم دنیا بپوشاند. 

علاوه بر رسانه های داخلی، خبرنگاران خارجی حاضر در بازدید امروز (چهارشنبه) از بناهای تاریخی زخم خورده نصف جهان از جنگ، نیز به شکل مستقیم، وحشیگری دشمنان ایرانمان را در تخریب گسترده بناهای تاریخی نصف جهان به دنیا مخابره کردند.