منابع آگاه از کشته شدن دبیرکل «شورای نظامی گروهک تروریستی ارتش آزاد» و شماری از افسران ترک در حلب خبر دادند.
به گزارش پایگاه خبری دام پرس، منابع آگاه اعلام کردند که در عملیات پاکسازی شهر حلب از تروریستهای مسلح توسط نیروهای ارتش سوریه «عمار الواوی» به قتل رسید.
«عمار الواوی»، نظامی جدا شده از نظام دمشق بود که با پیوستن به گروهک تروریستی موسوم به «ارتش آزاد» دبیرکلی شورای نظامی این گروهک تروریستی را برعهده گرفت.
همچنین نیروهای ارتش سوریه روز گذشته چندین افسر ترک را که در شهر حلب و به ویژه در منطقه «المیدان» با افراد مسلح همکاری و در جنایات و عملیاتهای تروریستی آنها مشارکت داشتند، کشته شدند.
منطقه المیدان در حلب از جمله مهمترین کانونهای تجمع افراد مسلح به شمار میآمد و از جمله کانونهای درگیری و بحران در سوریه است.
26151