تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۰

کشوری در قلب آفریقا، رکورددار صادرات کاکائوست.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اینترنتی اکوفن، حجم صادرات کاکائو در نیجریه به 900 میلیون دلار در سال 2012 رسیده است. به گفتۀ وزیر تجارت و سرمایه‌گذاری این رقم درسال 2011 882.9 میلیون دلار بوده است. صادرات کاکائو در نیجریه سالیانه به طور متوسط از رشد 40 درصدی برخوردار است و از 215 میلیون دلار در سال 2006 به 822.8 میلیون دلار در سال 2011 رسیده است.
کاکائو دومین منبع درآمدهای ارزی نیجریه بعد از نفت خام است و به طور مستقیم و غیرمستقیم نزدیک به 2 میلیون شغل در این کشور ایجاد کرده است.
میزان مصرف محلی کاکائو نزدیک به 3% است و بقیۀ آن به سایر کشورها صادر می‌شود. وزیر تجارت نیجریه در این باره می‌گوید: این یک هدف و الزام است که نیجریه با احترام به قوانین بین‌المللی میزان تولید و صادرات کاکائو به سایر کشورها را افزایش دهد.
3152 

منبع: خبرآنلاین