علیرضا زاکانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری بعدازظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه قم با اشاره به اهمیت انتخابات ریاستجمهوری و اثرگذاری آن تا پایینترین سطوح جامعه، گفت: اگر انتخابات با کاستی همراه باشد اثرخود را در جامعه میگذارد.
زاکانی به نقد سیاستهای دولتهای گذشته پرداخت و گفت: الگوی اقتصاد آزاد مورد استفاده در جریان برنامههای اول،دوم و سوم توسعه الگویی غربی است و برگرفته از الگوی اقتصادی بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول است.
وی افزود: هدف این الگو تنها خلق ثروت در کشور است و برای توزیع صحیح و ایجاد عدالت اقتصادی برنامهریزی صورت نگرفته است.
این کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری با اشاره به تعطیلی فعالیتهای سیاسی در دوران هاشمی در دانشگاهها، گفت: رهبر معظم انقلاب در آن زمان فرمودند "خدا لعنت کند کسانی را که میخواهند دانشگاه را غیرسیاسی کنند".
زاکانی، افزود: خاتمی در سال 76 با شعار تغییر آمد و با این شعار به پیروزی رسید. شعار دیگر خاتمی توسعه سیاسی بود که برگرفته از الگوهای غربی بود. این مسئله موجب دلزدگی مردم شد و به استقبال کم مردم از شوراهای دوم ختم شد.
نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی افزود: در سال 84 احمدینژاد با شعار مبارزه با فقر و تبعیض به میدان آمد که هر جا شعار به عمل تبدیل شد نتیجه آن هم دیده شد. البته الان به جایی رسیدهایم که متاسفانه شعارها تبدیل به ابزار شده است.
وی افزود: بنابراین باید با الگوی بومی برای پیشرفت و ساخت جامعهای با آرمانهای انقلاب اسلامی اقدام کنیم.
زاکانی سپس به تذکرات رهبری به دولتهای گذشته پرداخت و گفت: در 3 دوره گذشته تذکرات رهبری را توصیه اخلاقی میپنداشتند که این برخلاف قانون و اصول است. در واقع نوع نگاه به مردم نیز در دورههای گذشته متفاوت بود. در دوران سازندگی به مردم به عنوان دسته دوم و سوم نگاه میکردند. مثلا در سال 71، دولت در بودجه سالانه با این استدلال که برای اصلاح اقتصادی منتظر شورش مردم هستیم، بودجهای برای خرید باتوم و سپر تصویب کرد. استدلال دولت آن زمان این بود که همانطور که در جنگ هزاران کشته دادیم برای اصلاح اقتصاد هم باید هزاران کشته بدهیم.
نماینده تهران در مجلس با تاکید بر نقش مردم در انقلاب اسلامی، گفت: نگاه صحیح به مردم همان نگاه امام خمینی و رهبری است. اگر مردم دفاع مقدس نبودند چیزی باقی نمیماند و مردم خود باید در حوزههای مختلف میداندار تحول باشند.
این کاندیدای ریاستجمهوری با تاکید بر ضرورت توجه به شعارهای انقلاب و اصل 8 قانون اساسی که به امر معروف و نهی از منکر اختصاص دارد، گفت: اگر من در راس قوه مجریه قرار بگیرم زمینه امر به معروف و نهی از منکر مردم به مسئولین را فراهم خواهم کرد. بویژه برای نخبگان و دانشجویان.
وی افزود: نتیجه چنین کاری جامعهای زنده و پویا خواهد بود.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، سپس به اصل شایسته گزینی در دولتها اشاره کرد و گفت: در دولتهای قبلی به این مسئله کمتوجهی شد. زمانیکه من در مجلس بودم ابتدا قرار بود آقایی به عنوان وزیر کار وارد دولت شود اما وی را سپس به عنوان وزیر آموزش و پرورش معرفی کردند و وقتی علت را جویا شدیم گفتند که وی به آموزش و پرورش علاقه بیشتری داشت.
/2727