در بخش پایانی مناظره امروز نامزدهای ریاست جمهوری بار دیگر اظهارات حدادعادل با پاسخی دوباره از سوی ولایتی همراه شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پایان دور دوم از سومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری هر یک از نامزدها فرصت یافتند تا در زمانی دو دقیقه​ای به تجمیع نظراتشان در حوزه سیاست داخلی و خارجی بپردازند که مشروح آن را در ادامه می​خوانید:


سیدمحمد غرضی: دولتی که پایگاه اجتماعی قوی داشته باشد، دولتی مقتدر است. 50 میلیون صاحب رای هستند. اگر همه تشریف بیاورید و رای بیاورید، اتفاق مهمی می افتد و دولتی سرکار می آید که توان اجتماعی بالایی دارد و با رانت و رشوه می تواند مقابله کند. شعار من توسعه جمهوریت و اسلامیت است که دست دولت را از جیب فقرا قطع می کنم و قیمت دلار را تثبیت می کنم. همچنین اجازه می دهم که مردم خودشان استاندارانشان را انتخاب کنند. در بخش ورزش، سینما و رسانه​ها تا کنون کم توجهی های زیادی شده است و انشاالله اگر رای بیاورم این مشکلات را رفع می کنم. من پولی برای این زمینه ها کم نداریم و انشالله دست رانتخواران را قطع کرده و اماکن را هم سازمان می دهم.


محسن رضایی: یک بار دیگر از شهدا، جانبازان، ایثارگران و نیروهای نظامی، ارتش و سپاه و بسیج دفاع می​کنم و به اقشار مختلف می گویم که خودتان را برای پیروزی های آینده آماده کنید. رشد بیکاری و تورم با شیب تندی در حال رشد است. در چنین وضعیتی حق داریم که منازعه و مناظره کنیم؟ ما خیزش مردم خواهی ایجاد می کنیم. باید حق خواهی مردم را در اولویت قرار دهیم. باید همه هم کاری کنیم و اگر به من هم توهین می شود، به خاطر حق مردم از آن بگذریم.


علی اکبر ولایتی: برای اینکه موضوع فعالیت های سیاسی در جنگ تحمیلی نادیده گرفته نشود، عرض می کنم که بنده وزیر خارجه دفاع مقدس بودم و بعد از انقلاب هرگاه کابینه​ای معرفی می شد، امام از طریق حاج احمد آقا پیام می دادند که فلانی باید وزیر خارجه باقی بماند. من در آن دوران برای خرید سلاح مذاکره می کردم. چه آنکه از چین هم آلفا جت و ... خریدم. من به دوستان توصیه می کنم که تاریخ سیاست در جنگ تحمیلی را بخوانند که بدانند من چه کرده ام. اختلاف نظر بنده و آقای حدادعادل هم برای این است که ایشان ورودی به این مساله ندارند و از سختی مذاکرات جنگ اطلاعی ندارند! {حدادعادل دوبار در طول مناظره امروز گفته وبد که مذاکرات هسته ای سخت تر از مذاکرات زمان جنگ بوده است}


حسن روحانی: از همه اقشار و اصناف تشکر می کنم و می خواهم بگویم که من نیامده ام که در برابر دیگران خود نمایی کنم و از مردم می خواهم که به عملکردها و نه ادعاها، به استقامت​ها در عمل و نه به  ستادهای پر زرق و برق رای دهند. 40 سال است که با سخنرانی و خطابه با مردم سخن گفته ام اما هیچ گاه دروغ نگفته و در معاملات کثیف سیاسی وارد نشده ام و همواره منافع نظام را بر محبوبیت و عوام فریبی ترجیح داده ام. امیدوارم جرعه آبی در کام تشنه مردم بریزم و امیدوارم دولت تدبیر و امید چنان برنامه ریزی کند که دیگر مردم نگران پرداخت اغراض جدید نباشند. مسکن راحت تری داشته باشند و از امکانات بیشتری برخوردار باشند و هر بار نگویند که هر سال دریغ از پارسال!

/2929

منبع: خبرآنلاین