گیتاریست‌های لایتنینگ‌فن کنسرت‌های خود را با تکیه بر قوانین فیزیک انجام می‌دهند، آن‌ها زره فلزی می‌پوشند و برنامه را در میان جرقه‌های چند میلیون ولتی اجرا می‌کنند.

گروه لایتنینگ‌فن به معنی (هوادار صاعقه) را وانگ زِنگ‌شیانگ پایه‌گذاری کرده است. او که دانش‌آموخته مهندسی برق است، در سال 2007/1386 نخستین سیم‌پیچ تسلای خود را ساخت تا بتواند جرقه‌های عظیم و دلخواه خود را تولید کند. سیم‌پیچ تسلا در سال 1891/1270 توسط نیکلا تسلا اختراع شد و به کمک آن می‌توان با دست‌یابی به ولتاژهای عظیم چند میلیون ولتی، بر مقاومت هوا غلبه کرد و جرقه‌هایی عظیم و طولانی را تولید کرد.

زنگ‌شیانگ و 10 عضو گروهش برای آن‌که در حین نمایش آسیبی نبینند، خود را با لباس‌هایی از جنس یک آلیاژ با رسانایی الکتریکی بالا می‌پوشانند و بدین ترتیب، عملا درون یک قفس فارادی قرار می‌گیرند. (قفس فارادی به یک سطح بسته و از جنس ماده رسانا گفته می‌شود) وقتی جرقه‌ها به بدن آن‌ها برخورد می‌کنند، جریان الکتریکی ترجیح می‌دهد از مسیرهایی بگذرد که کمترین مقاومت الکتریکی در برابر آن‌ها وجود دارد و به همین دلیل به جای آن‌که از بدن فرد عبور کند، از پوشش فلزی می‌گذرد. بدین ترتیب، فرد بدون هیچ آسیبی از میان جرقه‌های عظیمی که در شرایط عادی او را به تلی از خاکستر بدل می‌کنند، جان به در می برد.

برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

5353