آنتونی هاپکینز در نامه‌ای به برایان کرنستن بازیگر نقش والتر وایت در «بریکینگ بد» او را بهترین بازیگر دنیا خواند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آنتونی هاپکینز که به عقیده بسیاری یکی از بزرگان بازیگری در سینماست و برای فیلم «سکوت بره‌ها» برنده اسکار شده است، در طی دو هفته تمام 62 قسمت سریال «بریکینگ بد» را تماشا کرده و پس از آن نامه‌ای ستایش‌آمیز برای برایان کرنستن بازیگر این فیلم نوشته که در ادامه آن را می‌خوانید:

آقای کرنستن عزیز،

وقتی می‌خواستم این نامه را برای شما بفرستم، متوجه شدم که هر دو با آژانس کارگزاری UTA کار می‌کنیم، عجب آژانس خوبی است.

تماشای «بریکینگ بد» برای من مثل یک ماراتن بود، از اپیزود اول فصل اول تا هشت قسمت آخر فصل پنجم را که از سایت آمازون دانلود مردم، به شکلی اعتیادگونه در دو هفته تماشا کردم.

تا حالا همچنین چیزی ندیده بودم. درخشان است!

بازی شما در نقش والتر وایت بهترین بازی است که در تمام عمرم دیدم.

من هم می‌دانم که در حرفه ما کلی دود سیگار و اراجیف هست و راستش را بخواهی باورهایم را از دست داده‌ام.

اما بازی تو فوق‌العاده است، کاملا حیرت‌انگیز است. موضوع خارق‌العاده در این سریال، توانایی بالای همه عوامل است. چقدر طول کشید؟ پنج شش سال سر این کار بودید؟ چطور تهیه کنندگان (که خودت یکی از آنها بودی)، نویسندگان، کارگردان‌ها، فیلمبردارها و خلاصه همه بخش‌های تولید توانستید این نظم و ترتیب را از قسمت اول تا انتها حفظ کنید.

سریال مثل یک کمدی سیاه شروع می‌شود و بعد به هزارتوی خون، نابودی و جهنم ختم می‌شود. این سریال همچون تراژدی‌های جاکوبی، شکسپیری و یونانی است.

اگر شد، خیلی لطف می‌کنی که به همه بازیگران یعنی آنا گان، دین نوریس، آرون پال، بتسی برنت، آر. جی. میت، باب اودنکرک، جاناتان بنکس، استیون مایکل کوزادا و همه و همه بگویی که کارشان را ستایش می‌کنم، بازی همه در حد یک کلاس بازیگری است... فهرست تمجید از شماها پایان ندارد.

ممنون شما هستم. این نوع کار/هنر خیلی کمیاب است، و وقتی هر چند وقت یک بار با چنین اثری روبرو می‌شوید، چنین اثر حماسی، اعتمادبه‌نفس آدم برمی‌گردد.

تو و تمام بازیگران سریال بهترین بازیگرانی هستید که به عمرم دیده‌ام.

شاید حرف‌هایم شبیه یک پک طولانی به سیگار باشد، با ریه پر از دود. اما اینطور نیست. الان که نامه را می‌نویسم در مالیبو شب است، و واقعا حس کردم باید این نامه را بنویسم.

بهت تبریک می‌گویم و عمیق‌ترین احتراماتم تقدیم تو باد. تو واقعا بازیگر بسیار بسیار بزرگی هستی.

با احترام،

تونی هاپکینز

آپراکس / 15 اکتبر / ترجمه: حسین عیدی‌زاده

58241

منبع: خبرآنلاین