کارگردان فیلم سینمایی «همیشه پای یک زن در میان است» تاکید کرد در چهار سال گذشته تلاش کرده براساس مسیری که در ذهن خود داشته پیش برود و استقلال خود را حفظ کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کمال تبریزی با حضور در کافه‌خبر به پرسش‌هایی در زمینه فعالیت‌های صنفی، مدیریت سینما و کارنامه فیلمسازی‌اش پاسخ داد.

او در بخشی از سخنانش در مورد مقطعی که «مارمولک» اکران شده و سراغ ساخت «یک تکه نان»‌ رفته بود، گفت: «در هر مقطعی براساس آن زمان طرز فکر و تلقی خاصی در ذهن آدم شکل می‌گیرد. اگر هنرمندان از آزادی نسبی برخوردار نباشند به ماکسیمم خلاقیت نمی‌رسند و نمی‌توانند کارنامه هنری خود را کامل کنند.»

او ادامه داد: «اگر فشار غیرمعقول به هنرمندان وارد شود واکنش او یا سانسور خود خواهد بود یا کناره‌گیری از فعالیت.»

تبریزی با تاکید بر لزوم آزادی طرح نگاه‌های مختلف اظهار کرد: «در دوره «مارمولک» خودم حس خوبی داشتم. من طرفدار این هستم که آدم‌ها نظرات خودشان را بگویند. خودم احساس می‌کردم نیازی به این ندارم که چون «مارمولک» را ساختم سراغ داستان «یک تکه نان» بروم.»

او اظهار کرد: «قصه فیلم «یک تکه نان» قبل از «مارمولک» در ذهنم شکل گرفته بود. در آن قصه انتقادات کمی صورت نگرفته بود. اگر به عمق آن داستان وارد شوید انتقاداتش کمتر از «مارمولک» نیست.»

او همچنین در مقایسه مقطع ساخت «یک تکه نان» و چهار سال گذشته اظهار کرد: «در دوره ساخت «یک تکه نان» تحت فشاری نبودم که مجبور باشم آن را بسازم. در دوره شمقدری خیلی مقاومت کردم استقلال فیلمسازی‌ام را حفظ کنم. تلاش خودم را کردم از مسیر خودم خارج نشوم و کارهایی را که درست است انجام دهم.»

57243

منبع: خبرآنلاین