آی بی ام نسل جدید ریزپردازنده خود موسوم به Power8 را که 50 برابر سریعتر از نسل کنونی روی سرورهای موجود است، معرفی کرد.

 

نسل جدید ریزپردازنده های آی بی ام، دیتاهای بسیار حجیم و ساخت نیافته روی ابزارهای موبایل را هدف تجاری خود قرار داده است.

Power8 برای معماری سیستم های دیتاسنتر و سرورهای شبکه مورد استفاده قرار خواهد گرفت و سرعت شان 50 برابر نسل کنونی ریزپردازنده های موجود است که قدرت بالایی را با دارنده آن برای پردازش انواع محاسبات پیچیده می دهد.

موسسه اوپن پاور{لینک} که در کار معماری دیتاسنتر و هندل کردن دیتاهاست، میزبان معرفی این محصول جدید آی بی ام بود (دیتاسنتر کمپانی هایی مانند گوگل و انویدیا تحت مشاوره این موسسه جدید التاسیس ادغام شده از چند کمپانی در سال 2013  مدیریت و نگهداری می شوند)

معماری توسعه باز (open development) با ترکیب سخت افزار و نرم افزار آی بی ام روی پلتفورم آی پی، از اصول معماری این موسسه نوظهور است که فعالیت اصلی خود را از دسامبر سال گذشته شروع کرده است.

کمپانی انویدیا به عنوان مثال برای چاره جویی قدرت سازی روی دیتاسنتر خود، با استفاده از جی پی یوهای خود روی پلتفورم جاوا، سرعت ریزپردازنده ها را 8 برابر افزایش داده است تا عملکرد اپلیکیشن های خود مانند Hadoop Analytics را بالا ببرد.

آی بی ام برای power8 سال گذشته دست به توسعه لینوکسی زده و سرورهای اوبونتو کانونیکال را راه اندازی کرده PowerKVM (مجازی سازی مبتنی بر لینوکس) را معرفی کرد.

سرمایه گذاری آی بی ام روی ریزپردازنده نسل جدید power8 بیش از 2.4 میلیارد دلار بوده است و این کمپانی امیدوار است بتواند آینده کلود کامپیوتینگ بر اساس اوپن پاور را در دست گیرد.

کمپانی هایی مانند میکرون، سامسونگ، SK Hynix که در جلسه معرفی حضور داشتند، علاقمند شدند تا در بخش بالا بردن توانایی های سیستم های شبکه و ذخیره سازی ابری خود به مقوله open power بیشتر بپردازند.

چاره جویی های موسوم به Open Power معماری باز برای کاستومایز کردن سرور، سخت افزار شبکه و ذخیره سازی برای دیتاسنترها و محیط کلود کامپیوتینگ است تا کمپانی ها قدرت و عملکرد بالاتری را با حداقل هزینه برای تحلیل و توسعه اپلیکیشن های خود بکار ببرند.

 

منبع: زد دی نت

5656 

 

منبع: خبرآنلاین
"