به گزارش خبرآنلاین، کتاب «خبر و روزنامهنگاری در عصر دیجیتال» ویراسته استوارت آلن توسط حسن نمکدوستتهرانی، علیاکبر قاضیزاده، احسان بخشنده، پدرام الوندی، محمدرضا نوروزپور، امید جهانشاهی و محمود سلطانآبادی ترجمه شده است.
این کتاب مشتمل بر مجموعه مقالاتی از نویسندگانی است که هر کدام در موضوع خود، نظریهپرداز و دارای شهرت هستند. کتاب خبر و روزنامهنگاری در عصر دیجیتال سعی دارد اُفق تازهای مقابل دیدگان مخاطب بگذارد و از زاویهای بعضاً بدیع، جنبههایی قابل تأمل از بحثهای متنوع خبر و روزنامهنگاری در عصر و زمانة فعلی را به چالش بکشد.
:انتشارات ثانیه منتشر کرد
«خبر و روزنامهنگاری در عصر دیجیتال» و «نرمخبر و سختخبر»
توسط انتشارات ثانیه منتشر شد
ویرایش دوم کتاب نرمخبر و سختخبر محمدرضا نوروزپور
عناوین مقالات کتاب به این شرح است: دروازهبانی و گزینش خبر بهعنوان میانجیگری نُمادین: جکی هریسون، ترجمه حسن نمکدوستتهرانی، خبر جدی در برابر خبر هجو: جدایی میان خبر و سرگرمی: جئوفری بیم، ترجمة علیاکبر قاضیزاده، چشم جدیدِ ناظران: تغییرشکل گزارشگری تحقیقی: دونالد ماتسون، ترجمة احسان بخشنده، جریان بینالمللی اخبار: لیسبت کلاوزن، ترجمة پدرام الوندی، خبر رادیویی: بازسازی اجتماع: تانجا بوش، ترجمة محمدرضا نوروزپور، خبر تلویزیونی در عصر جهانیِ اطلاعـ سرگرمی: دایا کیشان توسو، ترجمة امید جهانشاهی، خبر در عصر دیجیتال: ناتالی فنتون، ترجمة محمود سلطانآبادی.
این کتاب در ۱۶۸ صفحه و به بهای 9هزار تومان روانه کتابفروشیها شده است.
همچنین ویرایش دوم کتاب «نرمخبر و سختخبر؛ خبرنویسی پیشرفته» تألیف و ترجمه محمدرضا نوروزپور با مقدمه دکتر یونس شکرخواه منتشر شد. در ویرایش دوم این کتاب سعی شده است، نرمخبر از همة ابعاد و زوایایی که در روزنامهنگاری امروز دنیا به آن توجه میشود، مورد واکاوی قرار گیرد.
نویسنده در مقدمه خود بر ویرایش تازه کتاب آورده است: برخی از آنچه دربارة نرمخبر در این کتاب خواهید خواند قطعاً شما را شگفتزده خواهد کرد و ممکن است با آنچه تاکنون از آن شنیده یا خواندهاید، متفاوت باشد، اما نگران نباشید؛ شما نرمخبر را از زاویة دیگری آموخته و شناخته بودید و حالا این فرصت را دارید تا از زوایای دیگری نیز به آن نگاه کنید و لذت ببرید. با این همه، نکتة مهم و کلیدی که لازم است با آن مأنوس باشیم و آن را با خود تکرار کنیم این است که: نرمخبرها را یاد میگیریم تا به حیطة بزرگتر و کاربردیتری در مطبوعات امروز دنیا وارد شویم؛ چراکه آنچه سبب میشود تا روزنامههای امروز از ضربآهنگ سریع اخبار عقب نمانند و بتوانند با هجوم رسانههای آنلاین و شبکههای تمام خبری ـ تلویزیونی مقابله کنند، رویکردِ فیچری به رویدادهای خبری است که پایة آن «نرمخبر» است. او در بخش دیگری از مقدمه مینویسد: فراموش نکنیم صرفاً یادگرفتن تکنیکها و فهمیدن تعاریف و حفظکردن واژههای مربوط به نرمخبر یا فیچرنویسی، از ما روزنامهنگار حرفهای نخواهد ساخت، زمانی ما حرفهای خواهیم شد که یاد بگیریم ابتدا چگونه درست بنویسیم، چگونه در فرصت اندکی که داریم درستترین روایت را از رویدادی که در برابر چشمانمان رخ میدهد، ولو با یک هرم وارونه کوتاه اما درست، روایت کنیم و بعد تمرین کنیم و آن را به نقد بگذاریم؛ و البته در همة مراحل صبور باشیم.
انتشارات ثانیه، این کتاب را در ۱۵۲ صفحه و به بهای هشت هزار تومان روانه کتابفروشیها کرده است.
این ناشر اختصاصی حوزه رسانه در بیستمین نمایشگاه مطبوعات حضور دارد.
6060