تنها چند ساعت به آغاز اردوی تیم ملی برای بازی اتریش و سوئد مانده اما هیچ یک از بازیکنان تیم ملی نمی دانند باید چه ساعتی در هتل باشند و اصلا آیا باید به هتل آزادی بروند؟! این در شرایطی است که سرمربی تهدید کرده بدون آزمون و جهانبخش به این اردو نمی رود و تیم ملی را همراهی نمی کند و از نظر او دیگر فدراسیون قراردادش با این مربی را لغو کرده است.

 

داریوش سعیدی:کارلوس کروش پایش را در یک کفش کرده و می گوید:«یا آزمون و جهانبخش با تیم ملی بزرگسالان به اردوی اروپا می آیند یا از نظر من قراردادم با فدراسیون ایران لغو است.» از سوی دیگر علی کفاشیان ، محمود اسلامیان ، علیرضا اسدی ، حبیب کاشانی ، کیومرث هاشمی و محمد خاکپور در سوی دیگر این دعوا می گویند بازی های تیم ملی امید مهمتر است و اصرار دارند این دو بازیکن رده سنی رده امید با امیدها باشند. کارلوس کروش که از دو ماه قبل گفته بود برای این اردو به دو بازیکن کم سن و سال تیمش احتیاج دارد او حالا بیشتر از قبل روی حرفش ایستاده و می گوید تا آخرین قطره خونش پای این حرف می ایستد. کارلوس که با دبیرکل جدید فدراسیون به اختلاف خورده است ، می گوید اسدی او را مربی موقت تیم خوانده و گفته هر وقت دلش بخواهد سرمربی تیم ملی را تغییر می دهد. پس سرمربی هم در سوی دیگر این دعوا دنبال بازی برنده است. می گوید باید این دعوا تمام شود. دعوایی که شاید با حضور فط یکی از آنها به پایان می رسد.

این بار مرغ کفاشیان هم یک پا دارد!

کارلوس می گوید گرفتن جهانبخش و آزمون از او یعنی زیر پا گذاشتن بندهای قرارداد با مربی پرتغالی. حرفی که کفاشیان قبولش ندارد. رئیس فدراسیون می گوید تشکیلات او تعیین می کند کدام رقابت مهم تر است و مربی باید آن خواسته را دنبال کند.

فدراسیون اگر نخواهد تیم را به مارکار بدهد یا باید به دنبال گزینه ای بگردد در که در پاسپورتش ویزای شینگن مدت دار داشته باشد یا به دنبال گزینه های پر تعدادی برود که تابعیت دوگانه گرفته اند و با تابعیت های دوم شان می توانند در این سفر تیم ملی را همراهی کنند. که البته در این صورت هم آن مربیان برای ورود به خاک اتریش از پاسپورت ایرانی شان استفاده نخواهند کرد! 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ کفاشیان بر حرفش اصرار دارد و همین حرف برای کارلوس گران تمام شده. این دو جلسه ای نصف و نیمه را روز چهارشنبه داشتند که به نتیجه ای نرسیدند. هر دو سر حرف های شان ماندند و حالا چند ساعت قبل از سفر تیم ملی ، باز هم روبروی هم می نشینند. کارلوس کروش به دستیارانش دوباره تاکید کرده کوتاه نمی آید حتی اگر به قیمت جدایی اش شود. کفاشیان هم باری دیگر قبل از جلسه نهایی با او تاکید کرده از حرفش بر نمی گردد و این دو بازیکن باید با امیدها باشند.

چه کسی غرامت می دهد؟

این یک دعوای دو سویه است. اگرچه کفاشیان می گوید خیالی برای اخراج کارلوس کروش ندارد و ندیده که مرد پرتغالی هم استعفاء بدهد اما او و دوستانش در فدراسیون به نبودن کارلوس هم فکر می کنند. اینکه شاید ته این دعوا به جدایی او ختم شود و اصلا به همین دلیل بود که رئیس خنده روی فوتبال چندی قبل درباره دعوای کارلوس و اسدی گفته بود:« این سناریویی است جدید که چند سکانس مختلف دارد.»

اگر تا قبل از ساعت 15 ، یعنی زمان دور هم جمع شدن همیشگی ملی پوشان در هتل آزادی ، کفاشیان و کروش به توافق نرسند ، سرمربی همان طور که گفته همراه تیم به این سفر نمی رود. سفری که پیشترهمه فکر می کردند مقطعی جدید است برای محاسبه احتمال تداوم کار او با تیم ملی . کروش اما می گوید ندادن جهانبخش و آزمون در کار مربیگری اش. او که برای فسخ قرارداد یک طرفه با ایران باید 500 هزار یورو غرامت بدهد ، می داند که اگر قرارداد از سوی طرف ایرانی لغو شود نه تنها غرامتی نمی دهد که فدراسیون ایران باید غرامتی یک و نیم دلاری به او بپردازد پس هر دو طرف در پس ذهن شان به این فکر می کنند که در صورت رسیدن به بن بست ، طرفی نباشند که غرامت می دهد.  کفاشیان و همکارانش استدلال شان این است که اصرار سرمربی به استفاده از بازیکنان تیم امید ، به نوعی دخالت در کار فدراسیون است و از سوی دیگر کارلوس به بندی از قراردادش استناد دارد که در آن آمده انتخاب بازیکنان برای تیم های ملی بر عهده اوست و کسی حق دخالت در امور فنی تیمش را ندارد. او این تصمیم کفاشیان را دخالت در کار فنی خود می داند و ندادن بازیکنان از سوی فدراسیون را مساوی با نقض بندهای قراردادش می داند.

کارلوس نرود چه می شود؟

اگرچه تعدادی از نزدیکان کفاشیان از شب گذشته به او راهکاری بینابینی را پیشنهاد دادند تا شاید دو طرف راضی شوند . راهکاری که بر اساسش سردار آزمون با تیم امید به میدان می رود و جهانبخش همراه بازرگسالان می شود_و یا البته برعکس_ و رئیس هم ترجیحش به رسیدن بر سر چنین توافقی است ، اما حالا کفاشیان این احتمال را هم نمی تواند رد کند که نرفتن کروش به سوئد او را با چالشی بزرگ مواجه می کند. اینکه اگر او و دستیارانش از تیم ملی جدا شوند ، برای فدراسیون در اعزام تیم ملی به دو بازی مهم 4 ساله گذشته مان چاره ای نمی ماند که از دستیاران ایرانی کارلوس استفاده کند. یعنی او باید مارکارآقاجانیان را در این دو بازی روی نیمکت تیم ملی بنشاند. مارکار که در 4 سال گذشته دستیار ایرانی سرمربی تیم ملی بوده اما هیچ گاه تجربه مربیگری ملی ملی  و لیگ برتر ایران در مقام سرمربی را نداشته است. اگرچه پیشتر هم کفاشیان درباره منصور ابراهیم زاده و علی منصوریان این ریسک را کرده بود.

راهکار دیگر برای کفاشیان این است که یکی از مربیان دیگر تیم های ملی یا دپارتمان ها یا تیم های باشگاهی را به اتریش و سوئد بفرستند. البته با توجه به فاصله کوتاه تا بازی تیم ملی و مقدمات اداری گرفتن ویزای اضطراری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا ، فدراسیون اگر نخواهد تیم را به مارکار بدهد یا باید به دنبال گزینه ای بگردد در که در پاسپورتش ویزای شینگن مدت دار داشته باشد یا به دنبال گزینه های پر تعدادی برود که تابعیت دوگانه گرفته اند و با تابعیت های دوم شان می توانند در این سفر تیم ملی را همراهی کنند. که البته در این صورت هم آن مربیان برای ورود به خاک اتریش از پاسپورت ایرانی شان استفاده نخواهند کرد! 

4141

 

 

منبع: khabaronline