محققان دانشگاه پوردو موفق به کشف ششمین مزه شده‌اند که «طعم چربی» نام دارد و می‌تواند به عنوان کلیدی برای حل معضل چاقی مورد استفاده قرار بگیرد.

ایسنا نوشت:
چربی در حال حاضر مثل طعم‌های شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی (طعم خوشایند) است و طعم منحصر بفرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است.

پروفسور ریچارد مت از دانشگاه پوردو اظهار کرد: چربی مزه‌ای متفاوت از دیگر مزه‌ها دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است.

محققان گفتند: شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و راهی برای کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی است.

یافته‌های این بررسی در مجله Chemical Senses منتشر شده است.

۲۱۲۱

"