به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رولینگ هدف خود از انتشار نامههای رد درخواست انتشار کتابش را تشویق دیگر نویسندگان عنوان کرده است.
این نویسنده رمان «آوای فاخته» را با نام مستعار رابرت گالبرایث منتشر کرد. او پس از تلاش بسیار برای یافتن ناشری برای چاپ کتاب خود سرانجام در سال 2013 این اثر را روانه بازار کتاب کرد.
در یکی از این نامهها ناشر دلیل رد درخواست او را عدم موفقیت تجاری کتاب در صورت انتشار اعلام میکند و به گالبرایت پیشنهاد میکند که با بررسی کتابفروشیها و مجلههای راهنمای خرید کتاب ناشر مناسبی برای ژانر کتاب خود را پیدا کند. ناشر دیگر نیز در نامه خود اعلام کرده است که در حال حاضر اثر جدیدی برای انتشار قبول نمیکند.
خالق «هری پاتر» بیش از هفت میلیون دنبالکننده در شبکه اجتماعی توئیتر دارد و به تقاضای آنها تصویر نامههای رد درخواست را منتشر کرده است.
این نویسنده میگوید که نامههای رد درخواست انتشار «هری پاتر» را نیز در اختیار دارد. او امضای افراد را از پای نامههای رد درخواست پاک کرده است و در توضیح آن میگوید : «اینها برای الهام گرفتن است نه انتقام»
او در ادامه میگوید که هیچگاه با رد درخواستش از سوی یک ناشر ناامید نشده، اما اغلب ترس این موضوع را در وجود خود احساس میکرده است.
در این میان جوآن هریس نیز به این بحث توئیتری پیوست و اعلام کرد که او نیز سال 1999 برای انتشار رمان «شکلات» با مشکل مشابهی روبهرو شده است. رمان «شکلات» پس از انتشار با موفقیت بسیاری روبهرو شد و با اقتباس از آن فیلمی با بازی ژولیت بینوش و جانی دپ ساخته شد.
نکته جالب این است که رمان «آوای فاخته» تا پیش از آشکار شدن هویت نویسندهاش تنها 1500 نسخه فروش داشت. این دومین رمان رولینگ برای مخاطبان بزرگسال است.
بیش از 400 میلیون نسخه از سری کتابهای «هری پاتر» در سرتاسر جهان به فروش رسیده است. با اقتباس از این کتاب هشت فیلم سینمایی ساخته شده است که یکی از موفقترین فیلمهای دنبالهدار تاریخ سینمای جهان به شمار میرود.
رولینگ نخستین زن نویسنده میلیاردر جهان محسوب میشود.
منبع : بیبیسی / 25 مارس
57241