بسیاری از همراهان بیمارانی که از شهرستانها به تهران می آیند مجبورند شب را در خیابان به صبح برسانند. شهرداری پیش از این می گفت برای آنها همراه سرا می سازد و الان می گوید باید در شهرها بیمارستان ساخته شوند تا بیماران به تهران نیایند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تجمع همراهان بیماران در اطراف بیمارستانهای تهران موضوعی عادی شده. بیمارستان شریعتی واقع در غرب تهران نیز از این مسئله مستثنی نیست. همراهان بیماران بستری در این بیمارستان بعضا تا صبح در مقابل بیمارستان و گوشه و کنار خیابان اتراق می کنند و البته شهرداری که زمانی اعلام کرده بود با ساخت همراهسراها، جلوی خیابانخوابی مردم را می گیرد، این بار ترجیح می دهد مسئولیت را از خود بردارد: مسئولان در همه شهرها بیمارستان بسازند.
برای پیگیری چرایی خیابان خوابی همراهان بیماران در بیمارستان شریعتی با کاظمی شهردار ناحیه 4 شهرداری منطقه 6 گفتگو کردیم. او در این باره گفت: متاسفانه ما همراه سرا در بیمارستان شریعتی نداریم. همراه سرای ما در جوار بیمارستان امام خمینی مستقر است.این مشکل را باید وزارت بهداشت یا در بیمارستان که فضا دارند شهرداری کمک می کند همراهسرا ایجاد کند.
او در ادامه گفت: راه حل این مشکل را باید از مسئولان وزارت بهداشت پرسید. هر چند ما معتقدیم با احداث همراه سرا، صورت مسئله را پاک می کنیم. چه شهرداری چه دولت همراه سرا بسازد، نیاز است مشکل ریشه یابی شود. علت چیست این جمعیت از شهرستان به تهران می آیند؟ اگر امکانات درمانی مناسب در همه مراکز استانها در اختیار مردم بود، شاهد چنین وضعیتی نبودیم.
کاظمی در ادامه گفت: همراهسرا چند بیمار را می تواند نگهدارد؟ بعضا یک هفته یا دو هفته برخی از بیماران بستری می شوند. در حالی که ظرفیت همراهسرا محدود است و دو سه شب، بیشتر همراهان بیمار را نگه نمی دارند. حالا بیماری که مثلا در بیمارستان یک ماه بستری می شود، همراهانش چه کنند؟ باید همین امکانات را به شهرستانها و مراکز استانها ببرند که دیگر این معضل اجتماعی برای خانواده ها و مردم به وجود نیاید. اگر هر استانی یک مرکز درمانی مجهز داشته باشد این همه جمعیت به سمت تهران نمی آیند و این همه آسیب اجتماعی را شاهد نخواهیم بود.


45231

منبع: خبرآنلاین
"